Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Albaiulianca Palcău Ioana, sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani, de familie și apropiați: ”Vă iubesc pe toți!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Palcău Ioana, sărbătorită la împlinirea venerabilei vârste de 104 ani, de familie și apropiați: ”Vă iubesc pe toți!”

Albaiulianca Ioana Palcău a împlinit venerabila vârstă de 104 ani și, la fel ca în anii trecuți, a fost vizitată și felicitată de primarul Gabriel Pleșa și de la care a primit un premiu, dar și tort și flori.

Citește și: FOTO Gaftea Todea din Albac, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost răsplătită cu diplomă, tort, flori și bani

”Am găsit-o în mijlocul familiei, bucuroasă de oaspeți și zâmbitoare, dornică să ne spună povești, parcă desprinse din cărțile de istorie, din vremurile Primului Război Mondial.

Doamna Palcău ne-a transmis și un mesaj, la care ar fi bine să luăm aminte: ”Să ne bucurăm dimineața când deschidem ochii și vedem soarele, să-i mulțumim lui Dumnezeu și să păzim raiul pe care ni l-a dat pe pământ Dumnezeu! Vă mulțumesc că ați venit astăzi la mine. Vă iubesc pe toți!”

I-am oferit doamnei Palcău, din partea Primăriei și Consiliului Local Alba Iulia, un cadou, un tort și un buchet de flori. Ni s-au alăturat în cadrul vizitei preoții Ionuț Șoptirean și Ovidiu Popescu, precum și domnul col (rtr.) Nicolae Panduru președintele filialei Alba a A.N.C.M.R.R.

Vă doresc multă sănătate alături de familie!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea