FOTO, Agroland Timișoara – Volei Alba Blaj 0-3 în Sala „Timotei Cipariu” | Repetiție pentru Champions League

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național, a câștigat a 8-a partidă, din 9 posibile, cu Agroland Timișoara, scor 3-0 (25-15, 25-18, 25-20), meci disputat în Sala „Timotei Cipariu”, în care trupa lui Darko Zakoc a fost considerată vizitatoare.

Al 5-lea joc consecutiv disputat în fața fanilor, într-o sală aproape plină, a fost controlat de campioane, care au efectuat o ultimă repetiție înaintea debutului din Champions League, cu Volero Zurich, miercuri, 13 decembrie, la Sibiu. Însă nu a fost atât de simplu precum o arată scorul, emoții apărând în setul al treilea.

ELIT

Cu acest succes, tripla campioană a strâns 24 de puncte, clasându-se pe treapta a doua a podiumului, după CSM București, Partida a contat pentru ultima rundă a turului, iar în weekend-ul viitor, la Lugoj, se trage cortina peste anul 2017, meciul fiind întâiul din retur.

Volei Alba Blaj a început în trombă, primul set fiind unul fără istoric (8-3, 10-4, 16-5), dar apoi a redus motoarele, momentele de echilibru fiind mai numeroase. Profitând de relaxarea oponentelor, Agroland a stat aproape de  în setul secund, a început să pună probleme, distanța nefiind atât de categorică, 21-17, la un moment dat. Mai mult, în al treilea set, gruparea din Timișoara a condus la început, conducând cu 5-2, favorita a preluat inițiativa și nu a mai slăbit ritmul, ducându-se la 19-12, când din nou Agroland a devenit periculoasă apropiindu-se până la 19-21!

Mihail David - 2020

Volei Alba Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Moellers, Ramona Rus și Slavina Koleva.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...