Rămâi conectat

Sport

FOTO, Agroland Timișoara – Volei Alba Blaj 0-3 în Sala „Timotei Cipariu” | Repetiție pentru Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național, a câștigat a 8-a partidă, din 9 posibile, cu Agroland Timișoara, scor 3-0 (25-15, 25-18, 25-20), meci disputat în Sala „Timotei Cipariu”, în care trupa lui Darko Zakoc a fost considerată vizitatoare.

Al 5-lea joc consecutiv disputat în fața fanilor, într-o sală aproape plină, a fost controlat de campioane, care au efectuat o ultimă repetiție înaintea debutului din Champions League, cu Volero Zurich, miercuri, 13 decembrie, la Sibiu. Însă nu a fost atât de simplu precum o arată scorul, emoții apărând în setul al treilea.

Cu acest succes, tripla campioană a strâns 24 de puncte, clasându-se pe treapta a doua a podiumului, după CSM București, Partida a contat pentru ultima rundă a turului, iar în weekend-ul viitor, la Lugoj, se trage cortina peste anul 2017, meciul fiind întâiul din retur.

Volei Alba Blaj a început în trombă, primul set fiind unul fără istoric (8-3, 10-4, 16-5), dar apoi a redus motoarele, momentele de echilibru fiind mai numeroase. Profitând de relaxarea oponentelor, Agroland a stat aproape de  în setul secund, a început să pună probleme, distanța nefiind atât de categorică, 21-17, la un moment dat. Mai mult, în al treilea set, gruparea din Timișoara a condus la început, conducând cu 5-2, favorita a preluat inițiativa și nu a mai slăbit ritmul, ducându-se la 19-12, când din nou Agroland a devenit periculoasă apropiindu-se până la 19-21!

Volei Alba Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Moellers, Ramona Rus și Slavina Koleva.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea