Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ADRESĂ pentru lucrări de modernizare la compartimentul de Fizioterapie din Spitalul Municipal Sebeș. Radu Cristian: „Se poate produce o adevărată tragedie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ADRESĂ pentru lucrări de modernizare la compartimentul de Fizioterapie a Spitalului Municipal Sebeș. Radu Cristian: „Se poate produce o adevărată tragedie!”

Într-o postare recentă pe rețeaua de socializare Facebook, Radu Cristian, președintele PSD Sebeș, a anunțat că acesta, împreună cu membrii social-democrați din Consiliul Local al orașului, au depus o adresă la primăria municipiului pentru a solicita suma de 78.000 de lei destinați lucrărilor urgente la pardoseala compartimentului de Fizioterapie a Spitalului Municipal Sebeș, precum și pentru achiziționarea unei aparaturi mai moderne.

Potrivit postării, această secție se află într-o stare avansată de degradare și prezintă riscul iminent de prăbușire, punând în pericol siguranța pacienților și personalului medical.

Investiția necesară, în valoare de 35.000 de lei, este considerată crucială pentru asigurarea unui mediu sigur și optim în care pacienții să beneficieze de tratamentul adecvat. Reabilitarea pardoselii este o măsură preventivă esențială, având în vedere pericolul iminent al prăbușirii și potențialele consecințe tragice pe care le-ar putea avea.

Pe lângă solicitarea pentru reabilitarea secției de Fizioterapie, Radu Cristian a menționat că în aceeași adresă a inclus și o cerere pentru achiziționarea unui aparat de terapie cu unde de șoc radial. Aparatul, evaluat la suma de 43.000 de lei, aduce beneficii semnificative în procesul de recuperare a pacienților. Tehnologia modernă și eficientă oferită de acest aparat este esențială pentru asigurarea unui tratament complet și de înaltă calitate în cadrul secției de Fizioterapie.

Scopul demersului făcut de PSD Sebeș este acela de a se asigura că pacienții din Sebeș beneficiază de cele mai bune condiții și tehnologii medicale. Eforturile depuse de partid au în vedere îmbunătățirea serviciilor medicale oferite comunității și asigurarea unui mediu sigur și propice vindecării pentru cei care necesită tratament.

În finalul postării, Radu Cristian subliniază importanța colaborării și solidarității în realizarea acestor obiective, subliniind că doar prin unirea eforturilor se poate reuși să se ofere pacienților din Sebeș serviciile pe care le merită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024 Și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paști, frumoasa și cocheta localitate Vinerea, care în prezent respiră un aer cu adevărat european, îmbracă straie festive. Obiceiul păștenilor, specific vinerenilor, inițiat în anul 1948 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea