Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Activitate a polițiștilor din Alba, la o tabără de vară din Cetea: Exerciții demonstrative cu Cex și Asada, doi ciobănești folosiți în patrulare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Activitate a polițiștilor din Alba, la o tabără de vară din Cetea. Copiii au învățat despre consecințele devastatoare ale consumului de droguri

Copiii care se bucură de vacanța de vară în cadrul taberei de la Cetea au avut parte de activități împreună cu polițiștii din Alba, care le-au prezentat consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia și polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-au întâlnit cu copiii care se bucură de vacanță în tabăra de la Cetea.

Au fost dezbătute teme privind prevenirea violenţei, a furturilor și accidentelor rutiere, iar specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au prezentat consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

De la întâlnire nu au lipsit Cex și Asada, doi ciobănești germani folosiți în activitatea de patrulare, care, împreună cu conducătorii lor, au făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care i-au răsplătit cu aplauze și mângâieri.

Până la sfârșitul vacanței de vară, poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea