Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Acțiune Lions Alba Iulia, alături de localnici: 1.000 de puieți de salcâm, plantați la Ciugud/ Zona se va numi ”Dumbrava Lions”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clubul Lions Alba Iulia a organizat, sâmbătă, la Ciugud, în zona Tău, o acţiune civică de plantare a 1000 de puieţi de salcâm. Au participat inclusiv localnici.

”Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă – acestea se spune că sunt reperele unei vieți de om trăită cu înțeles”, au transmis membrii clubului de voluntariat.

Voluntarii s-au întâlnit la ora 9,30 în zona terenului de fotbal din Ciugud.

Organizatorii s-au pregătit cum se cuvine pentru această acţiune, cu instrumente de lucru și au dat localnicilor sape și lopeți.

Administraţia locală din Ciugud, care a pus la dispoziţia voluntarilor terenul pentru plantări, onorează Lions Club Alba Iulia prin faptul că acordă pe viitor zonei împădurite denumirea de Dumbrava Lions.

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătate publică, ecologie, sport şi cultură.

[nggallery id=6389]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea