FOTO Acțiune Lions Alba Iulia, alături de localnici: 1.000 de puieți de salcâm, plantați la Ciugud/ Zona se va numi ”Dumbrava Lions”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Clubul Lions Alba Iulia a organizat, sâmbătă, la Ciugud, în zona Tău, o acţiune civică de plantare a 1000 de puieţi de salcâm. Au participat inclusiv localnici.

”Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă – acestea se spune că sunt reperele unei vieți de om trăită cu înțeles”, au transmis membrii clubului de voluntariat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Voluntarii s-au întâlnit la ora 9,30 în zona terenului de fotbal din Ciugud.

Organizatorii s-au pregătit cum se cuvine pentru această acţiune, cu instrumente de lucru și au dat localnicilor sape și lopeți.

Administraţia locală din Ciugud, care a pus la dispoziţia voluntarilor terenul pentru plantări, onorează Lions Club Alba Iulia prin faptul că acordă pe viitor zonei împădurite denumirea de Dumbrava Lions.

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătate publică, ecologie, sport şi cultură.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419