Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Acord de cooperare între municipiul Alba Iulia și orașul Beit Sahour – Statul Palestina, semnat la Sala Unirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegație din Palestina a fost primită, luni, la Sala Unirii, de către reprezentanții administrației locale. Vizita a avut drept scop încheierea acordului de cooperare dintre municipiul Alba Iulia și orașul Beit Sahour. Documentul a fost semnat în cadru oficial, conform protocolului, de cei doi primari, Hani Al Hayek și Mircea Hava.

ambasadorul Palestinei la Alba Iulia009Decizia de a demara o colaborare între cele două orașe a venit în urma discuțiilor purtate de municipalitate cu E.S. Domnul Fuad Kokaly, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Palestina. Cooperarea va consta în schimbul de informaţii şi experienţă, dezvoltarea unor proiecte şi programe comune în următoarele domenii de interes: conservarea patrimoniului cultural şi istoric, cultură, sport, turism, sprijin pentru întreprinderi mici şi mijlocii.

Oraşul Beit Sahour (aprox. 15,000 locuitori) este situat în vecinătatea oraşului Bethlehem, oraş cu importantă rezonanţă religioasă şi istorică a lumii creştine. Populaţia oraşului este în mare majoritate creştină (80% grec-ortodox); ruinele romane şi bizantine din oraş reprezintă o importantă atracţie turistică pentru vizitatori din întreaga lume.

Acordul s-a încheiat pe o perioadă de 5 ani și se va prelungi automat dacă, între timp, niciuna din părți nu-l va denunța. (Z.U.)

[nggallery id=926]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă Prețurile apartamentelor în marile orașe sunt extrem de ridicate, chiar și în cazul locuințelor de la periferie, însă în unele locuri din România există garsoniere la prețuri decente. Un loc în care poți plăti, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea