FOTO| Accidentul de la Șugag, în care un Ferrari a fost distrus după o coliziune cu altă mașină, soluţionat prin înţelegere amiabilă

Accidentul rutier produs duminică, 25 mai, de conducătorul unui Ferrari, pe Transalpina, în judeţul Alba, nu a ajuns în atenţia Poliţiei rutiere.

Evenimentul rutier a fost soluţionat prin înţelegere amiabilă între părţi, în condiţiile în care nu au existat persoane rănite. Prin urmare, nu a fost nevoie de intervenţia Poliţiei rutiere, accidentul fiind considerat o tamponare.

ELIT

Un autoturism Ferrari a fost distrus duminică, 24 mai 2020, în urma unui accident ce a avut loc pe Transalpina, pe teritoriul comunei Şugag din judeţul Alba. În evenimentul rutier ce a avut loc pe DN 67C au fost implicate două autoturisme, Ferrari-ul şi un Ford.

Autoturismul Ford era staţionat pe marginea drumului, în comuna Şugag. Conducătorul auto al autoturismului Ferrari ar fi circulat cu viteză mare, a piedut controlul volanului şi a intra în Ford-ul staţionat.

Mihail David - 2020

Ambele maşini au fost serios avariate, pagubele fiind foarte mari, cel puţin în cazul maşinii de lux. Este vorba despre un Ferrari California care are un preţ de catalog ce depăşeşte 200.000 de euro. Unul second-hand, din perioada 2014 – 2015, se vinde cu circa 120.000 de euro.

Ferrari-ul aparţine unui cunoscut medic oftalmolog din Alba Iulia, proprietarul unei clinici private din oraş.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...