Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accidentul de la Șugag, în care un Ferrari a fost distrus după o coliziune cu altă mașină, soluţionat prin înţelegere amiabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Accidentul rutier produs duminică, 25 mai, de conducătorul unui Ferrari, pe Transalpina, în judeţul Alba, nu a ajuns în atenţia Poliţiei rutiere.

Evenimentul rutier a fost soluţionat prin înţelegere amiabilă între părţi, în condiţiile în care nu au existat persoane rănite. Prin urmare, nu a fost nevoie de intervenţia Poliţiei rutiere, accidentul fiind considerat o tamponare.

Un autoturism Ferrari a fost distrus duminică, 24 mai 2020, în urma unui accident ce a avut loc pe Transalpina, pe teritoriul comunei Şugag din judeţul Alba. În evenimentul rutier ce a avut loc pe DN 67C au fost implicate două autoturisme, Ferrari-ul şi un Ford.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Autoturismul Ford era staţionat pe marginea drumului, în comuna Şugag. Conducătorul auto al autoturismului Ferrari ar fi circulat cu viteză mare, a piedut controlul volanului şi a intra în Ford-ul staţionat.

Ambele maşini au fost serios avariate, pagubele fiind foarte mari, cel puţin în cazul maşinii de lux. Este vorba despre un Ferrari California care are un preţ de catalog ce depăşeşte 200.000 de euro. Unul second-hand, din perioada 2014 – 2015, se vinde cu circa 120.000 de euro.

Ferrari-ul aparţine unui cunoscut medic oftalmolog din Alba Iulia, proprietarul unei clinici private din oraş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ | Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir: Spectacole de teatru, muzică și dans, jocuri, face-painting, tobogane, personaje de poveste și pe picioroange, de 1 Iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

SÂMBĂTĂ | Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir: Spectacole de teatru, muzică și dans, jocuri, face-painting, tobogane, personaje de poveste și pe picioroange, de 1 Iunie Ziua Copilului 2024 va fi sărbătorită la Cugir cu o mulțime de activități dedicate celor mici. Organizatorii le-au pregătit prichindeilor și multe surprize: de la întreceri sportive, la desene pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea