Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Accident tragic în județul Alba. Un tânăr a rămas fără un picior, după ce o mașină scăpată de sub control a intrat în el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident cu urmări tragice în județul Alba. Un tânăr de 28 de ani din comuna Săliște a rămas fără partea inferioră a piciorului drept, după ce un șofer iresponsabil a intrat cu mașina în el.

Alți doi tineri au reușit să se salveze în ultimul moment sărind în pârău. Observând mașina venind cu viteza spre ei, au sărit de pe podețul pe care se aflau direct în albia pârâului.

accident Tartaria

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orelor 21.00, chiar in centrul satului Tartaria, comuna Săliște.

Din primele cercetări ale polițiștilor, șoferul care conducea o mașină marca Seat Cordoba, înmatriculată în Alba, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, respectiv în balustrada podețului, unde a accident grav un bărbat. Practic, în urma impactului, victimei i-a fost amputată complet gamba dreaptă.

Dacă inițial, agentul Dan Toma de la Politia Rutiera Alba a declarat că șoferul a fost testat cu aparatul alcool test, acesta indicand o valoare de 1,07 alcool pur in aerul expirat, ulterior, această informație nu se regăsește în „raportul de eveniment” aflat ]n posesia IPJ Alba.

Conducătorul auto, care a scăpat cu răni ușoare fiind totuși transportat la spital pentru investigatii, este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

UPDATE: ”La data de 24.10.2015, ora 21,08, pe strada Săliște din localitatea Tărtăria, T.I., de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, surprinzându-l, între autoturism și balustrada unui podeț, pe un tânăr de 28 de ani, din Tărtăria. În urma accidentului, tânărul de 28 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital, iar ulterior a decedat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de M.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba. (BT)

Sursa foto: Pro TV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea