FOTO| Accident rutier: Un șofer beat din Cugir a spulberat gardul din beton al Uzinei Mecanice

accident cugir007Miercuri seara, în jurul orei 23.15, pe strada Victoriei din Cugir, în apropierea Parcului Industrial, a avut loc un accident auto mai puțin obișnuit, soldat din fericire fără victime. Aflat sub influența alcoolului (0,8omg/litru în aerul expirat), M.G.I în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Cugir, circulând cu viteză pe strada Constructorului, a pierdut controlul volanului și a intrat direct în gardul de beton al S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Impactul cu gardul de protecție al autoturismului Opel, (înmatriculat în Franța), a fost extrem de violent, două rânduri de plăci de beton fiind puse la pământ, lăsând loc unei breșe prin care puteau trece în același timp două camioane.

ELIT

Șocul destul de puternic a declanșat airbag-urile autoturismului, astfel că șoferul nu a pățit nimic.

Doar mașina a fost parțial avariată, în partea din față și la una din roțile din partea dreaptă-față. Acum, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, cu cheltuieli usturătoare pentru refacerea gardului, precum și pentru reparația propriului autoturism. (C.P.)

Mihail David - 2020

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Ioan 16 aprilie 2015 at 12:27

”Doar mașina a fost parțial avariată, în partea din față și la una din roțile din partea dreaptă-față.” – și cealaltă roată din partea dreaptă-față e intactă?

Ghita 16 aprilie 2015 at 16:43

Omul ii unul „practic”, nu i-a placut „pozitia portii de intrare”, si si-a facut singur poarta!

Stefan 16 aprilie 2015 at 23:10

Ioan, esti genial. Am ras cu lacrimi. Felicitari 😀

conform cu originalul 17 aprilie 2015 at 8:34

poate nu ati observat la cuvintele de cautare cum se scrie accident:)) is curios cine ii (C.P.), cred ca ii cel mai meserias postaci al UNIREA…

pawel 17 aprilie 2015 at 8:50

e nulitatea de predescu c-tin…un neica nime de prin cugir..care freaca menta si pupa-n cur pe cine se nimereste.

Ghita 17 aprilie 2015 at 12:21

Dupa cum spui tu, sigur ca ii „pupincurist”, abonat, la „pupaturi”, la fundul lui Todea, ca ii plac „al Dracului de mult” motzului, asemenea practici!

Bulă 17 aprilie 2015 at 9:29

@conform cu originalul

„… cel mai meserias postaci al UNIREA ”

Esti aerian!

brebenel 17 aprilie 2015 at 21:39

Mai pavele ai dreptate. cand o tavăleam pe mata prin boscheti împreună cu postacul. Ce vremuri! cum gemea mata de placere ce zile când o luam amândoi..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...