Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier: Un șofer beat din Cugir a spulberat gardul din beton al Uzinei Mecanice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident cugir007Miercuri seara, în jurul orei 23.15, pe strada Victoriei din Cugir, în apropierea Parcului Industrial, a avut loc un accident auto mai puțin obișnuit, soldat din fericire fără victime. Aflat sub influența alcoolului (0,8omg/litru în aerul expirat), M.G.I în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Cugir, circulând cu viteză pe strada Constructorului, a pierdut controlul volanului și a intrat direct în gardul de beton al S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Impactul cu gardul de protecție al autoturismului Opel, (înmatriculat în Franța), a fost extrem de violent, două rânduri de plăci de beton fiind puse la pământ, lăsând loc unei breșe prin care puteau trece în același timp două camioane.

Șocul destul de puternic a declanșat airbag-urile autoturismului, astfel că șoferul nu a pățit nimic.

Doar mașina a fost parțial avariată, în partea din față și la una din roțile din partea dreaptă-față. Acum, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, cu cheltuieli usturătoare pentru refacerea gardului, precum și pentru reparația propriului autoturism. (C.P.)

[nggallery id=332]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea