Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN1 Sibiu-Sebeș: Un bărbat și o adolescentă, răniți după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un pârâu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN1 Sibiu-Sebeș: Un bărbat și o adolescentă, răniți după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un pârâu

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de marți, 23 mai, în jurul orei 11.00, pe DN 1 între localitățile Cristian și Săcel.

Un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de descarcerare au intervenit de urgență pe DN1 la ieșirea din Sibiu spre Săliște la un accident rutier.

Echipajele au extras din autoturism două persoane, un bărbat de 48 de ani și o fată de 16 ani. Ambele persoane sunt conștiente.

Echipajul SMURD a preluat bărbatul care are un traumatism cranio-facial și un traumatism la mână, fiind transportat la UPU Sibiu. Fata a fost preluată de echipajul SAJ prezent la fața locului.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Săcel, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-o zonă de vegetație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea