Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/Accident rutier pe DN1: Coliziune între un autocamion și o cisternă, la limita dintre județele Alba și Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc luni noaptea, în jurul orei 23.30, pe DN1, la limita dintre județele Alba și Cluj. Potrivit ISU Alba este vorba despre o coliziune între un autocamion și o cisternă. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale și 1 SMURD pentru asigurarea măsurilor PSI. Traficul în zonă a fost oprit până la eliberarea carosabilului de cele două autovehicule.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. După primele informații șoferul cisternei nu a putut ieși din cabină, dar nu a fost încarcerat. La momentul producerii accidentului, cisterna era goală, neexistând pericolul producerii unei explozii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, pe DN1, aproape de limita cu judeţul Alba (în zona localităţii Stejăriş), a avut loc o coliziune între un tir şi o cisternă (goală). Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă traficul este oprit total. Pe acest drum, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

[nggallery id=5244]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea