Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier la Cluj: Șoferiță de 28 de ani, din Blaj, acroșată de un șofer în vârstă de 86 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Accident rutier la Cluj: Șoferiță de 28 de ani, din Blaj, acroșată de un șofer în vârstă de 86 de ani

Un accident rutier a avut loc vineri, 20 august, în satul Vâlcele, din județul Cluj. Un șofer de 86 de ani a intrat în coliziune cu mașina condusă de o tânără de 28 de ani, din Blaj.

Conform reprezentantilor IPJ Cluj un conducător auto în vârstă de 86 de ani, din județul Mureș, la ieșirea dintr-o stație de carburanți, intenționând a se deplasa înspre Turda a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Blaj, din direcția Turda înspre Cluj-Napoca.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere care se afla în același autoturism, o femeie în vârstă de 84 de ani.

Testările cu aparatul etilotest-negative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea