Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier grav la Petreşti – Sebeș. Au intrat cu mașina în gardul unei pensiuni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acc Petresti 005În această dimineaţă a avut loc un accident rutier pe DN 67 C, în afara localităţii Petreşti înspre localitatea Săsciori.

Conform IPJ Alba, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar în urma accidentului o persoană a rămas încarcerată.

Un echipaj de descarcerare SMURD din cadrul Gărzii Sebeş intervine pentru scoaterea persoanei dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

UPDATE: Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că M.I.D., de 20 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C, în direcţia Săsciori – Petreşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unei pensiuni.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 28 de ani şi un bărbat în vârstă de 60 de ani, ambii din comuna Săsciori, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş de unde bărbatul a fost transferat la spitalul din Alba Iulia.

În autoturism erau pasageri şi 3 minori în vârstă de 4 luni, doi ani şi 9 ani care nu au suferit leziuni corporale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat că în momentul producerii accidentului mu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină în această dimineaţă, la ora 09.53, pe DN 67 C, pe raza loc. Petreşti la un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului 6 persoane au fost rănite. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru scoaterea uneia dintre victime, rămasă captivă între fiarele contorsionate ale maşinii şi pentru acordarea primului ajutor medical calificat. Victimele au fost transportate la Centrul de primiri Urgenţe Sebeş, în cooperare cu Substaţia de Ambulanţă Sebeş

[nggallery id=1003]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea