Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier grav în Pâclișa, Alba Iulia. Două căruțe spulberate după o coliziune cu un auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

caruta01Un accident rutier s-a petrecut marți seară, în jurul orei 18.20, în cartierul Pâclișa din municpiul Alba Iulia.

O femeie a fost rănită în urma impactului între un autoturism și două căruțe.

Victima a fost transportată de urgență la spital de către o ambulanță.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

UPDATE IPJ Alba: La data de 27 ianuarie, ora 18.00,  I.G., de 40 de ani, din Pâclişa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 A, în direcţia Alba Iulia – Pâclișa nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de doua căruţe care circulau în fata sa, acroșându-le.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pâclişa, pasageră în una din căruţe, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate faţă de I.G. sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 19.20: Două căruțe se deplasau drumul DJ 107, direcția Alba Iulia – Pâclișa, iar în zona fermelor Transavia, un autoturism, care circula în aceeași direcție, le-a lovit din spate.

Dintr-o căruță a căzut o femeie în vârstă de 47 de ani. Aceasta se afla în stare de inconștiență când a fost preluată de medici. Polițiștii fac cercetări cu privire la circumstanțele în care s-a produs accidentul. Nu se știe dacă atelajele au fost echipate corespunzător.

Revenim cu amănunte

[nggallery id=2965]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea