Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT pe şoseaua de centură din Alba Iulia: Coliziune între două autoturisme. O persoană rănită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident01Un accident rutier a avut loc vineri, 6 februarie, în jurul orei 12.00, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune, după ce o şoferiţă a încercat să evite un TIR în depăşire, şi a intrat pe contrasens. În urma impactului, o  persoană a fost rănită uşor.

UPDATE 1: Din informaţiile de la faţa locului, se pare că şoferiţa unui autoturism marca Opel circula regulamentar, însă un TIR s-a angajat în depăşirea sa şi aceasta a tras volanul spre dreapta încercând să-i facă loc de trecere, iar la momentul redresării a intrat pe contrasens şi a lovit maşina care venea din faţă, un Audi cu numere de Alba. Şoferiţa din Opelul înmatriculat în Satu Mare a fost rănită uşor.

UPDATE 2:La data de 06.02.2015, ora 11.27, V.D.M., o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în direcția Teiuș – Sebeș, a pierdut controlul asupra autoturismului și intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, conducătoarea primului autoturism și o femeie în vârstă de 66 de ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările sunt continuate față de V.D.M. sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=3002]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea