Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Sibiu-Deva: Șoferul unei autoutilitare și-a pierdut viața după ce a lovit glisiera și s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şoferul unei autoutilitare și-a pierdut viațat, sâmbătă dimineaţă, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană pe autostrada A1 Sibiu-Deva, sensul de mers către Deva.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 337, pe sensul de mers către Deva, a avut loc un accident în care şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat, iar şoferul a murit.

Traficul a fost oprit pe sensul de mers Sibiu către Deva şi este deviat pe DN1, la kilometrul 334, prin localitatea Orăştie, judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, bărbatul are 32 de ani şi este cetăţean moldovean.

Victima era proiectată din mașină, având traumatisme grave, incompatibile cu viaţa, susţin reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

”Victima era singură în maşină, fiind şoferul dubei”, adaugă sursele citate.

FOTO: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea