FOTO: Accident MORTAL pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. O femeie a decedat după ce mașina pe care conducea a lovit glisierele și un stâlp pe iluminat

Un accident mortal a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 6.00, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers Sebeş către Sibiu, în care a fost implicat un autovehicul. O femeie a decedat în urma evenimentului rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245, este oprită circulaţia pe banda a doua a sensului de mers Sebeş către Sibiu, din cauza unui accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul. Circulaţia se desfăşoară pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Din primele informații autoturismul condus spre Sibiu de o femeie a lovit glisierele laterale și centrale și un stâlp de iluminat, retezându-l. În urma impactului, femeia, singură în autoturism, a decedat.

Urmează a se stabili identitatea ei, dar și cauza producerii evenimentului. Traficul se desfășoară pe banda de urgență a sensului Deva – Sibiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...