Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Vinerea – Cugir. O fată de 19 ani și-a pierdut viața, iar alți trei tineri au fost răniți. Mașina în care se aflau a luat foc, după ce a intrat într-o conductă de gaz

Ziarul Unirea

Publicat

în

accident-vinerea-cugir02Un accident grav de circulație, soldat cu decesul unei tinere și rănirea conducătorului auto și a altor doi pasageri, s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, în localitatea Vinerea – Cugir.

Potrivit agenților de la serviciul rutier,  autoturismul venea pe drumul dinspre Șibot, iar în localitatea Vinerea, într-o curbă, șoferul mașinii (un Ford Focus) a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și intrat într-un gard. În urma impactului, mașina  a ricoșat într-un stâaccident-vinerea-cugir01lp de electricitate, a lovit o conductă de gaz, după care a luat foc.

În urma tragicului eveniment, a rezultat decesul unei tinere de 19 ani (F.S), precum și rănirea celor trei tineri (cu vârste între aproximativ 20 și 25 ani), pasageri ai autoturismului. Acestia au reușit să iasă din autoturism înainte ca mașina să ia foc.

Potrivit martorilor, tânăra a decedat în urma traumatismelor provocate de accident.

Ceilalți trei tineri răniți au fost preluați de către un echipaj SMURD și au fost transportați la Spitalul de Urgentță din Alba Iulia, unde au rămas internați. Toți ocupanții masinii erau din Cugir. (C.P.)

UPDATE IPJ Alba:

La data de 08.01.2017, în jurul orelor 03.20, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că în dreptul imobilului cu numărul 409 din localitatea Vinerea, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că C.R.I., de 26 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism înspre Cugir, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp de beton şi cu instalaţia de gaz din dreptul imobilului, după care autoturismul a luat foc.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, pasageră în autoturism, a decedat, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, iar alţi doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferului autoturismului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea