Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Accident mortal în Mureș: Un tânăr a decedat, iar un copil de 7 ani grav rănit, după ce mașina lor a lovit un stâlp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 31 de ani a murit, iar un copil de 7 ani e grav rănit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-o curbă de un stâlp de electricitate și s-a răsturnat, vineri seara, pe raza localități Sângeorgiu de Pădure.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, Ramona Varodi, a spus, sâmbătă, că șoferul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, a murit în urma impactului, iar copilul de 7 ani e grav rănit.

”Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, iar în curbă (n.r. șoferul) a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. În mașină erau doar cele două persoane. A intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice”, a spus  Ramona Varodi.

Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Ambele persoane sunt din localitatea Fântânele, județul Mureș, iar accidentul s-a produs pe raza orașului Sângeorgiu de Pădure, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, dar și pentru descarcerare, întrucât bărbatul decedat a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

De asemenea, mai multe familii au rămas fără curent electric având în vedere că stâlpul de susținere a liniilor de tensiune a fost pus la pământ.

Traficul rutier a fost ușor afectat, până la finalizarea cercetărilor.

[nggallery id=5440]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea