Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT între un TREN și un TIR, în județul Alba. Trafic feroviar blocat pe mai multe rute importante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident intre tren si TIR la Vintu de Jos  (5)Un TIR s-a răsturnat vineri, în jurul orelor 14.00, pe calea ferată, între Vințu de Jos și Sebeș, la circa doi kilometri de gara CFR din Vinț, informează IPJ Alba.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Traficul feroviar este complet blocat. SMURD Sebeș intervine pentru asigurarea perimetrului și înlăturarea autotrenului de pe calea ferată.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut din cauza unui TIR, care, în timp ce transporta utilaje pentru societatea ce efectuează lucrări la tronsonul de cale ferată din zona Sebeș  – Vințu de Jos, a rămas blocat pe calea ferată. Traversarea eșuată s-a produs pe un drum așa-zis special, nu pe un drum public.

TIR-ul încărcat și blocat pe șinele de cale ferată a fost surprins de trenul 1622, care circula pe ruta Arad – Bucuresti, intrând în coliziune cu acesta. Nu au fost înregistrate victime.

După accident, CFR a oprit imediat toate trenurile a căror rute trec prin nodul feroviar de la Vințu de Jos.

Intervenția pentru reluarea treficului feroviar în zona accidentului se anunță a fi de durată.

Nu se cunoaște încă amploarea pagubelor produse asupra infrastructurii feroviare, asupra  trenului, asupra TIR-ului și utilajelor transportate, îmrăștiate pe calea ferată.

Revenim cu detalii

FOTO VIDEO: Alexandra Mateș

[nggallery id=2681]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea