Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Accident în lanț cu patru autovehicule pe Calea Moților din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident în lanț, fără victime, s-a petrecut luni în jurul orelor 15.00, pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia.

În coliziune au fost implicate 4 autovehicule, respectiv o camionetă și trei autoturisme, toate înmatriculate în județul Alba. Polițiștii rutieri au intervenit la fața locului evitând blocarea traficului.

Din primele cercetări, cauza producerii accidentului este nepăstrarea în mers a distanței regulamentare dintre autovehicule și neadaptarea vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed la momentul producerii carambolului.

Astfel, costurile pentru reparațiile autovehiculelor vor fi împărțite între companiile de asigurare la care şoferii autovehiculelor au polițe de asigurare obligatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea