Ziarul Unirea

FOTO. Accident GRAV pe DN7, provocat de un șofer din Alba, care nu s-a asigurat la manevra de schimbarea direcției de mers. Un copil și alte trei persoane au fost rănite

Accident GRAV pe DN7, provocat de un șofer din Alba, care nu s-a asigurat la manevra de schimbarea direcției de mers. Un copil și alte trei persoane au fost rănite

În data de 24.08.2019, ora 12:10, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgenţă 112, despre faptul că pe DN7, în apropiere de Halta CFR Geoagiu, pe raza localității Orăștie a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

ELIT

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 49 ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DN7, la Km 357+200 m, din direcția Sebeș – Orăștie nu s-a asigurat la manevra de schimbarea direcției de mers la stânga pentru a intra pe un drum secundar şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Deva, care se afla în depășirea acestuia, rezultând avarierea autoturismelor, rănirea gravă a conducătorului vinovat și rănirea  ușoară a conducătorului care circula regulamentar, precum si  a soţiei acestuia în vârstă de 32 ani şi a unei minore în vârstă de 5 ani, pasagere în autoturism.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, de asemenea, conducătorilor auto le-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419