Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Accident de circulație grav la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș – 2 persoane încarcerate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident Partos0007Două persoane au rămas blocate în autoturism după ce acesta a fost lovit de un TIR, în zona semaforului din Partoș, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș.

La locul accidentului a intervenit o echipă de descarcerare de la ISU Alba. Potrivit polițiștilor, în zonă, traficul a fost blocat pentru cercetări aproximativ 15 minute.

Echipa de cercetare a stabilit că în timp ce se deplasa pe direcția Alba Iulia – Sebeș, șoferul autoturismului Volkswagen a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care a fost lovit de TIR-ul care se deplasa regulamentar din spate. Cei doi răniți, șoferul în vârstă de 24 de ani și mama sa, de 50 de ani, au fost transportați cu ambulanța la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

UPDATE: ”La data de 10.06.2013, ora 17.12, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, I.A., un tânăr de 22 de ani din Pianu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere, într-un loc nepermis, şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus de O.P.R., un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar pe banda de lângă axul drumului, după care autoturismul a fost proiectat în zidul unui imobil.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave şi a fost internat în spitalul din Alba Iulia iar mama acestuia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară internarea în spital.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etiloest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.  Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România Salvamont România a întocmit o listă de 10 reglui esențiale pentru oamenii care doresc să facă drumeții în perioada de minivacanță. Având în vedere creșterea numărului de turiști din această perioadă, determinată de minivacanța de 1 Mai și Paște, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea