Rămâi conectat

Sport

FOTO: AC „Mica Romă” Blaj – campioană națională la cros, Mihaela Blaga – medalie de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate excelente înregistrate de alteții din „Mica Romă”, la Botoșani: echipa AC „Mica Romă” Blaj a devenit campioană națională la Under 20, iar Mihaela Blaga a cucerit medalia de argint la individual.

Campionatul Național de Cros (seniori, Under 23, Under 20) a fost un criteriu de calificare pentru Campionatul European din 11 decembrie, de la Torino (Italia), în plus elevele antrenoarei Cristina Man își vor apăra titlul continental cucerit anul acesta în Portugalia.

Campionatul Național de Cros (seniori, Under 23, Under 20) a reprezentat un criteriu de calificare pentru Campionatul European din 11 decembrie, de la Torino (Italia), dar și pentru ECCC Cros Country 2023, în 5 februarie 2023, la Castellon (Spania).

Sunt rezultate foarte bune, practic am progresat comparativ cu anul trecut. La echipe am luat aurul, iar Mihaela Blaga a realizat un timp mai bun cu 30 de secunde. Ne-am atins toate obiectivele, iar în luna decembrie echipa României va fi formată din Mihaela Blaga, Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, un lucru remarcabil”, a precizat antrenoarea Cristina Man (vicepreședintele Federației Române de Atletism).

Rezultatele au fost următoarele: Mihaela Maria Blaga (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 2 (rezultatul 12:59.92), Iulia Florina Mărginean (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 3 (13:13.12), Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 5 (13:53.07), Andreea-Maria Bogdan (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 9 (timpul 15:04.31); echipe: 1. AC “Mica Romă” Blaj, 2. CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc (ce a dat campioana națională, Mădălina Sîrbu – cu 12:44.94). 3. LPS Botoșani. Anul trecut, la naționale, Mihaela Blaga a luat bronzul la junioare 1, iar echipa AC “Mica Romă” Blaj a cucerit argintul, iar ulterior a devenit campioană europeană în Portugallia, la Oueiras (februarie, acest an). Au concurat 142 de sportivi (65 la feminin și 94 la masculin), de la 47 de cluburi din țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea