Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 300 de elevi din Centrele „Educație spre vocație!” au primit pachete cu rechizite școlare

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| 300 de elevi din Centrele „Educație spre vocație!” au primit pachete cu rechizite școlare

Copiii din centrele „Educație spre Vocație!”, au primit și în acest an rechizite însoțite de kit-uri școlare. Acestea au fost distribuite, în perioada 13-17 februarie a.c. unităților de învățământ înscrise în proiect pentru a fi înmânate elevilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Materialele didactice primite de cei mici sunt elementare în desfășurarea activităților remediale, formativ-educative, respectiv recreative, pe care elevii le desfășoară zilnic în cadrul programului „after school” la care sunt înscriși. S-a urmărit sprijinirea categoriilor defavorizate de copiii, motivarea copiilor de a continua școala, respectiv îmbunătățirea condițiilor de învățare ale elevilor din proiect.

Profesorii din acest proiect și-au exprimat, de asemenea, aprecierea pentru aceste daruri: „Avem atât de mulți elevi care vin la școală fără resursele de care au nevoie. Niciun copil nu ar trebui să meargă la școală fără resursele de care are nevoie pentru a reuși la școală.”, a spus Cristina Conțiș cadru didactic la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșer” Sebeș. Această inițiativă a urmărit să facă o mare diferență în procesul lor de învățare și de a avea o continuitate în procesul educațional. „Vrem ca fiecare elev să aibă instrumentele de care are nevoie pentru a reuși”, ne-a transmis Estera Dîrlea, asistent manager în cadrul proiectului.

Beneficiarii acestui proiect sunt elevi în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” Sântimbru; Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Șard, Ighiu și Țelna; Școala Gimnazială „Demetriu Radu” Rădești; Școala Gimnazială Berghin; Școala cu clasele I-VIII Miraslău, Școala Gimnazială „Singidava” Cugir; Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea