Rămâi conectat

Sport

FOTO: 2600 de bilete, cu prețul 50 de lei, la meciul anului, Unirea Alba Iulia – FCSB, de pe „Minaur”! Biletele se pun în vânzare de marți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru meciul anului, partida dintre Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru “16”-imile Cupei României, care se va desfășura joi, 27 septembrie, de la ora 21.30, pe Stadionul “Minaur” din Zlatna,  vor fi scoase la vânzare 2600 de bilete, la prețul de 50 de lei, intrare generală, începând de marți, 25 septembrie, la ora 16.00, la casa de bilete a Stadionului „Cetate”, dar și la Zlatna, la Stadionul „Minaur”.

Suporterii care au achiziționat bilete la meciul cu Metalurgistul Cugir, dacă vor da dovada tichetului respectiv, au reducere de 10 lei, adică vor plăti intrarea la partida de la Zlatna doar 40 de lei. Aceste bilete vor fi reținute de clubul albaiulian până joi, la ora 12.00.

Deși prețul tichetelor este unul piperat, în jurul acestui joc interesul este enorm, așteptându-se ca biletele să fie epuizate rapid!

De asemenea, vor fi și 150 de bilete la prețul de 70 de lei, în sectorul cu scaune al stadionului din Zlatna, arena pe care, cu ocazia acestui joc va fi montată și o tabelă electronică. Accesul pe stadion va permis cu o oră și jumătate înaintea debutului jocului, adică începând cu 20.00. De asemenea, pentru fluidizarea intrării în arenă, se studiază varianta ca în tribuna a doua a arenei din Zlatna să se intre de pe șoseaua de centură a localității, caz în care traficul auto în zonă va fi închis.

*Tribună mobilă, tabelă etectronică și spectacol „Sendy Club Țălnar”

Pentru suplimentarea capacității arenei, va fi instalată o tribună mobilă, în capacitate de 600 de locuri pe scaune (în curtea arenei din Zlatna), iar înaintea startului, membrii „Sendy Club Țălnar” vor oferi un spectacol-coregrafic.

„Joi, trebuia să plătim 30.000 de euro, iar restul de 14.000 de euro după, pentru a instala nocturna mobilă pe Cetate, după cum am discutat cu cei care o închiriau. Ulterior, după o discuție sinceră, ne-am dat seama că nu există timpul fizic necesar, plus care mai rau și o sumendenie de avize. Și în cazul în care totul ar fi mers perfect, riscam foarte mult, la nivelul șanselor de montare a nocturnei, erau mici. Și dacă se implicau autoritățile locale, nu cred că reușeam, dintre autoritățile locale, domnul Dumitrel s-a interesat încercând să ne sprijine cu ce avem nevoie. Sperăm ca și după acest meci să nu intrăm în uitare, să se continue lucrările de modernizare ale arenei, pentru că ar fi cazul, este un stadion ce are nevoie de cosmetizare. Dacă era implicarea totală a autorităților, poate șansele creșteau”, a spus Mihai Dăscălescu.

*Săgeți către autoritățile locale!

„Glumind puțin, sperăm să trecem de FCSB și să-l organizăm pe următorul. Am făcut eforturi să jucăm în Alba. Sunt convins că pe Cetate, în nocturnă, erau 15.000 de spectatori. Poate autoritățile îți schimbă optica și prioritățile, după ce au decis să nu se implice la fotbal, dar sprijină secția de polo feminin!!! E dureros întrucât suntem singura echipă din Liga a 3-a ce plătește chirie acasă, și printre puținele care nu sunt susținute de autoritățile locale”, a spus Mihai  Dăscălescu.

Stadionul din Zlatna are o capacitate puțin peste 2000 de locuri, majoritatea pe gradene.

Din diverse motive, dar mai ales din rațiuni financiare, varianta organizării pe “Cetate”, prin închirierea unei instalații de nocturnă mobile a căzut, din păcate, pentru suporterii din Cetatea Marii Uniri, ce nu se pot bucura de o întâlnire așteptată cu sufletul la gură. Va fi un eveniment de marcă pentru localitatea din Munții Apuseni, Zlatna, ce a mai găzduit în trecut alte două jocuri cu echipe de Liga 1, tot în competiția “KO”, în “16”-imi, implicată fiind Minaur Zlatna: 0-3 cu FC Național (1998) și 2-0 cu Petrolul Ploiești (2001, o calificare de senzație în optimi).

De marți se vor pune în vânzare bilete, atât la Alba Iulia, cât și la Zlatna, prețurile fiind 50 de lei (spectatorii ce au asistat la derby-ul de pe “Cetate” Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir au anumite facilități).

Foto: Nicolae POPA, Zlatna


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea