Rămâi conectat

Sport

FOTO: 2600 de bilete, cu prețul 50 de lei, la meciul anului, Unirea Alba Iulia – FCSB, de pe „Minaur”! Biletele se pun în vânzare de marți!

Publicat

în

Pentru meciul anului, partida dintre Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru “16”-imile Cupei României, care se va desfășura joi, 27 septembrie, de la ora 21.30, pe Stadionul “Minaur” din Zlatna,  vor fi scoase la vânzare 2600 de bilete, la prețul de 50 de lei, intrare generală, începând de marți, 25 septembrie, la ora 16.00, la casa de bilete a Stadionului „Cetate”, dar și la Zlatna, la Stadionul „Minaur”.

Suporterii care au achiziționat bilete la meciul cu Metalurgistul Cugir, dacă vor da dovada tichetului respectiv, au reducere de 10 lei, adică vor plăti intrarea la partida de la Zlatna doar 40 de lei. Aceste bilete vor fi reținute de clubul albaiulian până joi, la ora 12.00.

Deși prețul tichetelor este unul piperat, în jurul acestui joc interesul este enorm, așteptându-se ca biletele să fie epuizate rapid!

Electrica Furnizare Discount

De asemenea, vor fi și 150 de bilete la prețul de 70 de lei, în sectorul cu scaune al stadionului din Zlatna, arena pe care, cu ocazia acestui joc va fi montată și o tabelă electronică. Accesul pe stadion va permis cu o oră și jumătate înaintea debutului jocului, adică începând cu 20.00. De asemenea, pentru fluidizarea intrării în arenă, se studiază varianta ca în tribuna a doua a arenei din Zlatna să se intre de pe șoseaua de centură a localității, caz în care traficul auto în zonă va fi închis.

*Tribună mobilă, tabelă etectronică și spectacol „Sendy Club Țălnar”

Pentru suplimentarea capacității arenei, va fi instalată o tribună mobilă, în capacitate de 600 de locuri pe scaune (în curtea arenei din Zlatna), iar înaintea startului, membrii „Sendy Club Țălnar” vor oferi un spectacol-coregrafic.

„Joi, trebuia să plătim 30.000 de euro, iar restul de 14.000 de euro după, pentru a instala nocturna mobilă pe Cetate, după cum am discutat cu cei care o închiriau. Ulterior, după o discuție sinceră, ne-am dat seama că nu există timpul fizic necesar, plus care mai rau și o sumendenie de avize. Și în cazul în care totul ar fi mers perfect, riscam foarte mult, la nivelul șanselor de montare a nocturnei, erau mici. Și dacă se implicau autoritățile locale, nu cred că reușeam, dintre autoritățile locale, domnul Dumitrel s-a interesat încercând să ne sprijine cu ce avem nevoie. Sperăm ca și după acest meci să nu intrăm în uitare, să se continue lucrările de modernizare ale arenei, pentru că ar fi cazul, este un stadion ce are nevoie de cosmetizare. Dacă era implicarea totală a autorităților, poate șansele creșteau”, a spus Mihai Dăscălescu.

*Săgeți către autoritățile locale!

„Glumind puțin, sperăm să trecem de FCSB și să-l organizăm pe următorul. Am făcut eforturi să jucăm în Alba. Sunt convins că pe Cetate, în nocturnă, erau 15.000 de spectatori. Poate autoritățile îți schimbă optica și prioritățile, după ce au decis să nu se implice la fotbal, dar sprijină secția de polo feminin!!! E dureros întrucât suntem singura echipă din Liga a 3-a ce plătește chirie acasă, și printre puținele care nu sunt susținute de autoritățile locale”, a spus Mihai  Dăscălescu.

Stadionul din Zlatna are o capacitate puțin peste 2000 de locuri, majoritatea pe gradene.

Din diverse motive, dar mai ales din rațiuni financiare, varianta organizării pe “Cetate”, prin închirierea unei instalații de nocturnă mobile a căzut, din păcate, pentru suporterii din Cetatea Marii Uniri, ce nu se pot bucura de o întâlnire așteptată cu sufletul la gură. Va fi un eveniment de marcă pentru localitatea din Munții Apuseni, Zlatna, ce a mai găzduit în trecut alte două jocuri cu echipe de Liga 1, tot în competiția “KO”, în “16”-imi, implicată fiind Minaur Zlatna: 0-3 cu FC Național (1998) și 2-0 cu Petrolul Ploiești (2001, o calificare de senzație în optimi).

De marți se vor pune în vânzare bilete, atât la Alba Iulia, cât și la Zlatna, prețurile fiind 50 de lei (spectatorii ce au asistat la derby-ul de pe “Cetate” Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir au anumite facilități).

Foto: Nicolae POPA, Zlatna

Publicitate

Sport

Viitorul Sântimbru a schimbat liderul după succesul net de la Daia Română | Viitorul Vama Seacă – prima victorie

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia este noul lider al Ligii a 4-a, după ce Viitorul Sântimbru a câștigat net, 3-0, la Daia Română, împotriva formației ce avea maximum de puncte după 4 runde! De asemenea, și Viitorul Vama Seacă a repurtat primul succe stagional.

Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag 2-1 (2-0)

Trupa din comuna Hopârta a spart gheața și și-a trecut în drept primul succes stagional (în precedentele două jocuri interne a strâns un singur punct. Viitorul s-a desprins după nicio jumătate de joc, golurile fiind marcate de Vaida (2) și I. Cociș (28), diferență cu care s-a intrat la vestiare. La reluare, C. Diaconu (75) a redus diferența dar nu a fost îndeajuns pentru nou-venita în Liga a 4-a ce a avut trei deplasări (toate înfrângeri) în aceste 4 runde.

Electrica Furnizare Discount

Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 0-3 (0-2)

Imprevizibila formație din Galtiu a furnizat surpriza rundei: 3-0 la Daia Română, împotriva fostului lider ce avea maximum de puncte după 4 partide. A fost un meci al orgoliilor în condițiile în care antrenorul gazdelor Ștefan Fogoroși a colaborat cu familia Hulea în Liga a 3-a, ediția trecută, la Industria, despărțirea producându-se după o gluimă deloc gustată, de 1 aprilie. Defensiva dăiană, cea mai bună a eșalonului până la ora acestui meci, învinsă o singură dată, în prima rundă, cu Energia Săsciori, a fost răpusă de reușitele lui Biro (22), Cos. Olălău (41) și Mucea (88). Viitorul Sântimbur venea după trei eșecuri, însă a câștigat pe un teren greu și a schimbat liderul, CS Universitatea prelunând șefia

Citește mai mult

Sport

Liga a 4-a: Industria Galda a urcat pe trei, CIL Blaj – remiză cu Olimpia, Performanța Ighiu – prima victorie

Publicat

în

Alte trei jocuri din etapa a 5-a a Ligii a 4-a:

Kinder Teiuș – Performanța Ighiu 1-3 (1-2)

Au marcat: D. Stanciu (36, penalty), respectiv C. Dănilă (8), Tripșa (22, penalty), S. Turuș (75).

Electrica Furnizare Discount

Duelul dintre cele două grupări ce nu au câștigat în acest sezon a fost tranșat de vizitatori. Performanța reușește primul succes al campionatului (a mai câștigat și cu Târnevele Tiur, dar rezultatul a fost anulat de retragerea oponenților). Teiușenii gustă din nou din cupa amărăciunii și rămân cu “lanterna roșie”, fără punct acumulat. În actul secund, pentru aproximativ 10 minute, în ofensiva oaspeților au fost concomitent în teren tatăl Călin Dănilă (46 de ani) și fiul Cătălin Dănilă (17 ani).

CIL Blaj – Olimpia 1-1 (1-1)

Au marcat: Timiș (5), respectiv An. Bălan (25).

Formația din “Mica Romă” și-a menținut imbatabilitatea stagională și după al 5-lea val., însă a pierdut primele puncte interne, contra vecinei din ierarhie. Olimpia, o altă formație revelație a acestui start de sezon, la fel ca gruparea blăjeană, a realizat prima remiză, rezultat stabilit în prima jumătate de oră. Gazdele veneau după două succese consecutive, iar aiudenii au bifat a doua deplasare succesivă, etapa precedentă, la Zlatna, suferind primul eșec, într-un moment în care acumulaseră trei succese la rând.

Industria Galda de Jos – Inter Unirea 3-2 (2-1)

Au marcat: Bălaș (32), P. Medrea (39), An. David (58), respectiv Val. Drăgan (16), Sas (89).

Întâlnire spectaculoasă, cu răsturnări de sitiuații pe tabelă. Oaspeții au punctat primii, prin Val. Drăgan (ce a marcat iarăși, după ce a făcut-o și runda precedentă contra trupei lui Mihai Manea), dar amfitrionii au preluat inițiativa și s-au distanțat la 3-1, diferență decisivă în economia disputei. Industria venea după două remize acasă (cu același scor 1-1, cu CS Universitatea și CS Zlatna – o uriașă surpriză), acum reușind primul succes în fața fanilor (a doua partidă câștigată la rănd) și urcând pe treapta a treia a podiumului. “Interiștii” s-au predat greu, la fel ca etapa anterioară, pierzând la o diferență minimă în fața unei alte protagoniste la lupta la vârf.

Partidele Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag și Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru sunt la ora 17.00

Lucian DĂRĂMUȘ

Citește mai mult

Sport

Liga a 4-a: Goluri la foc automat pe „Cetate” şi la Stremţ în primele meciuri ale etapei a 5-a

Publicat

în

În primele jocuri din runda a 5-a a Ligii a 4-a s-a înscris la foc automat, fiind marcate în total 14 goluri, împărţite frăţeşte, în mod egal, în disputele de pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia şi de la Stremţ.

Iată rezultatele înregistrate:

*CS Universitatea Alba Iulia – Energia Săsciori 7-0 (3-0)

Electrica Furnizare Discount

Au marcat: M. Domşa (3, 45, 58), Bucurică (30), R. Trif (48), B. Sava (60 – autogol), Baghiu (75).

Golul care a deblocat tabela a fost înscris devreme, ceea ce a simplificat şi mai mult misiunea formaţiei universitare, care a furnizat, pe „Cetate”, scorul de până acum al ediţiei 2021-2022 a campionatului. Asta în faţa unei formaţii, gruparea din Săsciori, care începuse extrem de promiţător această ediţie a Ligii a 4-a. Omul disputei a fost, fără, îndoială, M. Domşa, autor a trei goluri.

*Voința Stremț – CS Zlatna 5-2 (2-1)

Au marcat: Al. Juncan (1, 22), Csegoldi (54), A. Breaz (57, 82), respectiv D. Cristea (10), Novăcean (88).

Stremţemii au obţinut al doilea succes stagional în Liga a 4-a. Zlătnenii au avut reacţie imediată după primirea, rapidă, a primul gol, restabilind egalitatea. Ulterior, însă, gazdele şi-au impus punctul de vedere şi au punctat în patru rânduri, stabilind o diferenţă confortabilă, redusă puţin pe final.

Duminică se vor disputa celelalte meciuri ale etapei, după următorul program: *ora 11.00: Kinder Teiuș – Performanța Ighiu, CIL Blaj – Olimpia Aiud, *ora 12.00: Industria Galda de Jos – Inter Unirea; ora 17.00, Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag și Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru; GT Sport Alba Iulia stă.

Lucian DĂRĂMUȘ

foto: Sorin Stanciu (CSU Alba Iulia)

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare