Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 25-26 mai. Membrii Clubului de lectură și ai Cercului de scriere creativă „Verbum” vă dau întâlnire la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| 25-26 mai. Membrii Clubului de lectură și ai Cercului de scriere creativă „Verbum” vă dau întâlnire la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Săptămâna aceasta, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale iubitorilor de carte și scriere creativă, în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga” și a Cercului de scriere creativă Verbum.

Grupurile nu sunt exclusiviste, oricine poate deveni membru în echipele de dezbateri și creație. Se intră în baza interesului manifestat pentru literatură, pentru scris și, de ce nu, pentru a ajunge să fii publicat într-una dintre publicațiile Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în antologia Verbum, ori în Povești de noapte bună.

Miercuri, 25 mai 2022, de la ora 17.00, în cadrul întâlnirii Clubului de lectură „Lucian Blaga” se discută „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde. Nicio părere nu este greșită, iar exprimarea liberă este încurajată. Vino și tu să descoperi noi nuanțe în opera controversatului scriitor!

Joi, 26 mai 2022, tot la ora 17.00, la Verbum, provocarea va fi să creăm conținut, o poveste, o poezie, orice formă scrisă ar putea lua gândurile noastre, în baza unei cărți care nu ne dezvăluie decât coperta. Rămâne să stabilim ulterior cine a fost mai inspirat, autorul de drept sau vreunul dintre noi.

Activitățile la care vă așteptăm cu drag, atât miercuri, cât și joi, fac parte din proiectele 3.18 Clubul de lectură „Lucian Blaga” și 3.19 Verbum, proiecte ale Consiliului Județean Alba și ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea