Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: 23 de beneficiari au semnat contractele pentru locuințele sociale repartizate de Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiul Alba Iulia Mircea Hava, alături de viceprimarul Dorin Șerdean și reprezentanți ai consiliului local au înmânat astăzi cheile locuințelor sociale repartizate unui număr de 23 de beneficiari.

Locuințele se află în noul bloc (A3) de pe strada Marcus Aurelius nr.51, dedicat special acestui scop. Apartamentele sunt construite la standarde cu adevărat moderne, au 1, 2 sau 3 camere cu anexe și dependințe pentru care chiriașii vor plăti 1,68 lei/mp de suprafață locuibilă, 0,68 lei/mp pentru dependințe și 0,38 lei/mp pentru boxă, logie sau terasă. Blocul este dotat cu centrală termică proprie iar pentru fiecare apartament există posibilitate de reglare și contorizare separată a căldurii și apei consumate. De asemenea, fiecare este contorizat individual pentru consumurile de gaz și energie electrică.

Chiriașii pot să locuiască aici pe termen nelimitat, atâta timp cât își plătesc toate cheltuielile și pot să se mute imediat ce își vor rezolva documentele de racordare la rețeaua de gaz și curent.

Inițial, pe lista de priorități aprobată de consiliul local s-au aflat 25 de beneficiari, dintre care 6 fac parte din categoria persoanelor evacuate sau care urmează a fi evacuate din locuințele retrocedate foștilor proprietari, însă doi au renunțat la locuințe – unul dintre aceștia deoarece și-a cumpărat între timp un apartament prin ”Prima casă” iar cel de-al doilea pentru că a considerat că spațiul care i-a fost repartizat este prea mic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea