Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul viceprimar din partea PP-DD al municipiului Alba Iulia, Dorin Șerdean, ne-a certat DIN NOU! De această dată în conferința de presă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proaspăt întors din Dubai unde a fost în concediu de odihnă, viceprimarul din partea PP-DD Dorin Șerdean, demis recent din funcție de colegii cu care susține că avut o foarte bună colaborare în timpul mandatului, a convocat o conferință de presă. 

serdeanLa întâlnirea care a avut loc la Hotel Parc, pe lângă faptul că ne-a certat că-l numim incorect din punct de vedere gramatical, și s-a declarat nemulțumit că ”i-am spus urât” că a fost ”zburat în lipsă”, a mai dat și niște explicații despre modul în care a ajuns la conducerea municipiului, motivul pentru care a fost demis și activitatea de odihnă prin munca de lobby, pe care a făcut-o în vacanță, participând din proprie inițiativă, dar ca reprezentant al municipiului Alba Iulia, la o întâlnire de afaceri (!?).

articolConcret, fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia DIN PARTEA PP-DD (și nu viceprimar PP-DD și atât, cum greșit ”din punct de vedere gramatical” l-am numit până acum), s-a plâns că, prin textele scrise recent, cu referire la ”debarcarea” sa din funcție, am fi dat de înțeles că ar fi ”fugit în Dubai” pentru a le încurca planurile celor deciși să-l schimbe. Nu este vina noastră că cei care l-au informat greșit pe domnul Șerdean au tendința să ”citească” printre rânduri, iar asta o dovedește atât textul publicat în ediția de print a ziarului Unirea din data de 20 februarie (foto dreapta), cât și textul publicat în aceeași zi, în ediția online.

Dar, pentru a fi și mai clar de ce numai cele scrise în ziarul Unirea l-au supărat pe domnul fost viceprimar al municipiului Alba Iulia din partea PP-DD, Dorin Șerdean (în condițiile în care informația a apărut aproximativ la fel în toate ziarele din Alba), mă văd nevoită să povestesc o întâmplare de acum mai bine de un an, cu precizarea că, pentru mine a fost o situație unică, în ani buni de când lucrez în presă:

La aproximativ un an de când domnul Șerdean a acceptat ”cu verticalitate” funcția oferită de PDL pentru a putea forma o majoritate în Consiliul Local (pe vremea când PDL și PNL erau în opoziție), mi s-a transmis că sunt invitată la primărie, pentru că viceprimarul care se ocupa de domeniul social dorește să facă un anunț important pentru cetățenii orașului. Când am intrat în birou… surpriză! Nu era vorba de niciun anunț, în schimb am fost rău certată deoarece, atât eu, pe ediția online, cât și o colegă de la ziarul tipărit, evităm ”cu rea-voință” să menționăm faptul că domnul Șerdean ia cuvântul în ședințele de consiliu! Evident, răspunsul meu a fost că noi consemnăm când e vorba de ceva IMPORTANT și că-l invităm pe domnul Șerdean să ne informeze când așa ceva se întâmplă, lăsându-i în acest scop atât numărul de telefon, cât și adresa de e-mail, pentru eventualele comunicate.

De atunci și până în prezent nu am primit absolut nicio informare despre vreo activitate, demnă de luat în seamă, pe care a avut-o domnul Șerdean ca viceprimar al municipiului Alba Iulia din partea PP-DD. Astfel că, din păcate, nu am avut cu ce-l lăuda (cum de altfel nici dânsul nu are cu ce să se laude, așa cum se vede în VIDEO de mai jos), iar aceasta cred că e, de fapt, supărare lui ce mai mare!

Și pentru că la conferința de presă de azi ”domnul” Șerdean, un politician ”de mare caracter” și un ”adevărat gentleman cu cei 7 ani de acasă”, bine-crescut fiind, și cu o educație aleasă, le-a declarat ziariștilor prezenți că a adus un cadou pentru jurnalistul care a scris ”urât despre el” – o hârtie igienică, o să-l rog s-o folosească dânsul, pentru că are mult mai mare nevoie! Mai ales atunci când va repeta că din ”verticalitate” a bătut palma cu PDL-ul care l-a făcut viceprimar, după ce în campania electorală promitea că ”va scoate afară corupția din primărie”, și atunci când va mai spune că din ”verticalitate” n-a trecut la PDL când a fost invitat, și nu din cauză că nu a primit nicio funcție mai ”de Doamne ajută” în partid (iar în PP-DD urma să fie ales președinte), și că tot din ”verticalitate” nu și-a dat demisia când i-a fost cerută, atâta timp cât recunoaște că a fost pus viceprimar printr-o înțelegere politică și nu pe bază de competență, sau că ”din verticalitate” a trecut azi pe la primărie, dar a evitat să ia la cunoștință oficial că a fost zburat din funcție (da! zburat în lipsă, chiar de colegii cu care a bătut palma cu ”verticalitate”).

Și mai poate folosi acea hârtie igienică ”domnul” fost viceprimar și când spune că a adus ”plus-valoare” în administrația locală, atâta timp cât singurul lucru cu care s-a putut lăuda într-o conferință de presă sunt niște audiențe și faptul că ”a respectat Legea 215”(!!!) și, mai ales atunci când va răspunde cu ”verticalitate” la întrebarea dacă este adevărat că înainte de plecarea în concediu de odihnă în Dubai, a sunat agenți economici pentru a le solicita să-i sponsorizeze deplasarea?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea