Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia Ioan Bogățan, posibil candidat din partea ALDE la Primăria Vințu de Jos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia Ioan Bogățan, unul dintre apropiații primarului Mircea Hava, ar fi candidatul ALDE la Primăria Vințu de Jos, potrivit unor surse politice.

Acesta ar fi semnat, sâmbătă, adeziunea la partidul condus de Tăriceanu și Constantin.

bogatan

Ioan Bogățan, care actualmente este consilier local al municipiului Alba Iulia, a declarat, recent, pentru ziarul ”Unirea”, că va candida la Primăria Vințu de Jos, fără doar și poate, contrar zvonurilor lansate de ”anumite persoane”. Bogățan a spus, apoi, că va candida ”în orice condiții, independent sau afiliat unui partid politic”, care este dispus să-i susțină ”ideile și viziunea”, ceea ce dă un plus de crezare surselor noastre.

Mai mult, Ioan Bogățan, care e originar din Vințu de Jos, a fost văzut în ultimele zile, nu de puține ori, în compania copreședintelui ALDE Alba Ioan Lazăr.

Fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia și-a anunțat nemulțumirea vizavi de PNL pentru că deși ”a câștigat toate sondajele de opinie”, candidat la Vințu de Jos a fost nominalizată o altă persoană.

Amintim că săptămâna trecută Ovidiu Jidveian, un alt consilier local, fost președinte al PSD Alba Iulia, a trecut la ALDE, fiind desemnat candidatul acestei formațiuni pentru primăria condusă în prezent de Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea