Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul deputat Corneliu Olar a câștigat, în primă instanță, procesul cu ANI – Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul de evaluare în care era acuzat de conflict de interese de natură administrativă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Olar, fost deputat PDL de Alba, în prezent secretar al comunei Horea, a câștigat, în primă instanță, procesul cu ANI. Curtea de Apel Alba Iulia a admis acţiunea în contencios administrativ formulata de acesta și a dispus anularea raportul de evaluare nr. 37577/G/II/13 10 2015 în care era acuzat de conflict de interese de natură administrativă:

Corneliu OlarSoluția pe scurt: ”Respinge excepţia prescripţiei dreptului de a întocmi raportul de evaluare . Admite acţiunea în contencios administrativ formulata de reclamantul Olar Corneliu în contradictoriu cu parata Agentia Nationala de Integritate si in consecinta : Anuleaza raportul de evaluare nr. 37577/G/II/13 10 2015. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare . Recursul se va depune la Curtea de Apel Alba Iulia. Pronuntata în şedinţa publică din data de 11 03 2015”, se arată pe portalul instanței.

Reamintim că în luna octombrie 2015, Agenția Națională de Integritate a dat publicității o listă cu 32 de foști sau actuali parlamentari pentru care s-a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă.

”În calitate de deputat, a încheiat, în legislatura 2008 – 2012, un contract civil prin care și-a angajat fiica în funcția de referent în cadrul propriului birou parlamentar, încălcând, astfel, dispozițiile art. 70 și art. 71 din Legea nr. 161/2003. În baza contractului civil încheiat, fiica sa a obţinut venituri salariale în cuantum total de 29.139 Lei”, preciza ANI, în cazul fostului deputat PDL de Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea