Rămâi conectat

Actualitate

Formularele necesare înscrierii în școli și grădinițe se găsesc pe site-ul DSP Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Formularele necesare înscrierii și reînscrierii în noul an școlar se găsesc pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Alba.

Având în vedere că încep înscrierile în noul an școlar 2016/2017, Direcția de Sănătate Publică Alba atenționează medicii de familie că formularele documentelor necesare înscrierii în colectivități (școli/grădinițe),  se găsesc în ORDINUL Nr. 1002/5057 din 14 august 2015 privind modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului şi al ministrului sănătăţii nr. 5.298/1.668/2011 pentru aprobarea Metodologiei privind examinarea stării de sănătate a preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ de stat şi particulare autorizate/acreditate, privind acordarea asistenţei medicale gratuite şi pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, EMITENT: MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, Nr. 1.002 din 14 august 2015, MINISTERUL EDUCAŢIEI ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE, Nr. 5.057 din 26 august 2015 PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 675 din 4 septembrie 2015.

Aceste formulare pot fi descărcate și de pe site-ul DSP Alba (Click AICI 

DSP Alba vine cu rugămintea, către medicii de familie, să nu mai elibereze aceste documente în formatul vechi, deoarece sunt lipsite de suportul legal. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea