Rămâi conectat

Politică Administrație

Formular online pentru nereguli semnalate de părinții, elevii și profesorii a patru mari unități de învățământ din oraș. Paul Victor Florea: ,,De aproape fiecare dintre acestea mă leagă sentimente profunde și sincere”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Victor Florea, consilierul local independent al Municipiului Alba Iulia, a creat un formular prin care orice nereguli de la 4 mari unități de învățământ din orașul nostru.

„Ieri, în sedința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, am fost desemnat reprezentant în Consiliul de Administrație al următoarelor instituții de învățământ:

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia
Colegiul Național „Horea, Closca și Crișan” Alba Iulia
Școala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” Alba Iulia
Grădinița cu program prelungit nr. 11 din Alba Iulia

De aproape fiecare dintre acestea mă leagă sentimente profunde și sincere. Mă mândresc că am absolvit cu drag Școala Mihai Eminescu, Colegiul Economic, iar la HCC am avut tot timpul majoritatea prietenilor mei. Sunt nerăbdător să cunosc și colectivitatea de la grădinita nr. 11 și să mă împrietenesc cu ei.

Este o onoare să slujesc municipalitatea în aceste prestigioase instituții de învățământ și vă promit că o voi face cu prudență și diligență!

Am spus și în campanie și o spun și acum: SUNT PRIETENUL ELEVILOR și o să lupt pentru drepturile lor. Nu am uitat că și eu am fost elev și aveam multe nevoi.

Voi milita pentru finanțarea complementară adecvată a acestor unități și voi transmite primarului și consiliului local toate problemele care apar.

Îmi doresc o colaborare sinceră și matură cu directorii acestor unități, un dialog permament cu cadrele didactice și părinți.

Toți vă puteți baza pe mine pentru a face din aceste 4 unități un loc mai bun pentru elevi și profesori.

Fac un apel public către elevii, părinții și profesorii să-mi sesizeze oricând problemele de la cele 4 unități de învățămând prin completarea următorului formular: https://forms.gle/GCEWomgj2ba2Dtd8A
Confidențialitatea este GARANTATĂ

Pe mine mă găsiți și aici, pe pagina de facebook, pe instagram, pe mail ([email protected]) sau la telefon (0748201229).

Împreună, dăm culoare școlilor din Alba Iulia!

#noisuntem100%”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea