Rămâi conectat

Actualitate

Fonduri europene pentru construcția ultimului tronson al autostrăzii M4, care leagă Budapeste de frontiera cu România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corina Creţu, Comisarul european pentru Politică Regională, a anunțat că Ungaria va putea folosi fonduri europene în valoare de 265 de milioane de euro pentru a construi ultimul tronson al autostrăzii M4 care urmează să lege Budapesta de frontiera cu România, potrivit agenţiei MTI.

UE va acorda finanţare pentru tronsonul între Berettyoujfalu şi Nagykereki, care va reduce la două ore şi 40 de minute durata călătoriei de la Budapesta până la frontiera română, scrie Zf.ro.

Conectarea celor două ţări vecine va consolida economia regională şi locală şi va oferi un nou imbold comerţului şi turismului, iar de asemenea va crea o legătură rapidă şi sigură între Budapesta şi Bucureşti, a mai afirmat Creţu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea