FOCURI de ARMĂ, în miez de noapte, la Sebeș! Polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui hoț

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un tânăr din Sebeș a fost prins de polițiști în timp ce încerca să fure. Acesta nu s-a supus somației, iar polițiștii au folosit armamentul din dotare.

La data de 06 aprilie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, în timp ce acționau pe raza municipiului, au observat un bărbat, care avea fața acoperită și încerca să pătrundă în curtea unui imobil.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Unul dintre polițiști l-a somat și i-a solicitat să se oprească, însă bărbatul nu s-a supus somației, motiv pentru care polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

S-a trecut la urmărirea individului, iar la scurt timp a fost identificat și reținut în incinta unei societăți comerciale, situată în imediata apropiere a locului unde a fost depistat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, din Sebeș,  este cunoscut cu antecedente penale și se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Pe numele său, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru  tentativă la furt calificat și urmează ca polițiștii să informeze magistrații în legătură cu încălcarea  măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419