Rămâi conectat

Cultură Educație

Focare de incendii în păduri din cauza focului nesupravegheat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Focul lăsat nesupravegheat reprezintă din nou cauza probabilă a arderilor necontrolate de vegetaţie uscată şi a incendiilor, la care au intervenit la începutul acestei săptămâni pompierii militari de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, susţine plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. Astfel, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şugag, luni, 4 aprilie, în jurul orei 16.45, pentru stingerea unui incendiu ce afecta 2,5 ha de litieră de pădure din comună. O oră mai târziu, pompierii albaiulieni au intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată ce se manifesta pe o suprafaţă de circa 10 ha din Oarda de Sus.
Şi Garda de Intervenţie Câmpeni a fost alertată pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată ce afecta o suprafaţă de circa 5 ha şi aproximativ 2 ha de litieră de pădure din comuna Poşaga, acţionând în cooperare cu pompierii voluntari civili din comună. Două ore mai târziu, la ora 20.55, a intervenit în cooperare cu SVSU Baia de Arieş, pentru stingerea unui incendiu ce afecta aproximativ 3 ha de litieră de pădure din Muncelu. Tot pentru stingerea unor arderi necontrolate de vegetaţie uscată au intervenit şi SVSU Ocna Mureş şi Sebeş. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea