Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Focar de COVID-19 la Volei Alba Blaj! Meciurile cu CS Medgidia și Volero Le Cannet, amânate!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Focar de COVID-19 la Volei Alba Blaj, vicecampioana României. 7 voleibaliste și 2 membri ai staff-ului tehnic au fost confirmate pozitiv la testările de vineri, astfel că următoarele două jocuri ale echipei din „Mica Romă” au fost amânate. Sâmbătă, pe lista persoanelor infectate s-au mai adăugat 3 jucătoare, dar și alți doi antrenori.

Partidele cu  CS Medgidia, din etapa a 14-a a Diviziei A1, de mâine, în Sala „Timotei Cipariu”, derby-ul rundei, și returul din sferturile de finală ale Cupei CEV, din Franța, cu Volero Le Cannet, de miercuri, 2 februarie, nu se vor putea disputa la datele stabilite și vor fi reprogramate în funcție de derularea evenimentelor și calendarul competițional.

Astfel, la „prima strigare”, vineri au fost depistați pozitiv antrenorul principal Stevan Ljubičić, fizioterapeutul Petru Ban, alături de Milica Ivković, Nađa Ninković, Jovana Cirković, Andra Artin, Ștefania Cheluță, Daiana Roman și Slađana Mirković, iar sâmbătă s-au mai adăugat pe listă Iarina Axinte, Gergana Dimitrova și Victoriia Russu, plus secunzul Ivan Bucevac și preparatorul fizic Dobrica Šopalović.. În consecință, mai erau disponibile doar 5 jucătoare Jovana Kocić, Olga Strantzalli, Sorina Miclăuș, Andreea Ispas și Noemi Moldovan.

Este al doilea joc al rundei în Divizia A1, după Rapid – Dinamo, amânat din motive de cazuri pozitive. Campioana CSm Târgoviște a profitat de faptul că blăjencele nu au evoluat și au preluat șefia, după succesul cu CS Mioveni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea