Rămâi conectat

Sport

„Fluieraşii” din Blaj au câştigat prima ediţie a Cupei Arbitrilor desfăşurată duminică la Teiuş

Tudor Stan

Publicat

în

arb3Comisia Orăşenească de Arbitri Teiuş a fost organizatoarea primei ediţii a Cupei Arbitrilor, competiţie care s-a desfăşurat la Teiuş şi la care au participat 6 echipe. Marea câştigătoare a primei ediţii a fost Comisia Municipală din Blaj, care a trecut de AJF Alba în finală cu scorul de 2-1.

La prima ediţie a Cupei Arbitrilor desfăşurată la Teiuş, au participat următoarele echipe: Comisia Orăşenească de Arbitri Ocna Mureș, Comisia Municipală de Arbitri Blaj, Comisia Municipală de Arbitri Alba Iulia, Comisia Municipală de Arbitri Aiud, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba şi Comisia Orăşenească de Arbitri Teiuş. Cele 6 formaţii au fost împărţite în două grupe a câte trei, competiţia fiind una intensă şi disputată. Iată rezultatele înregistrate:

Grupa A: 

AJF Alba – C.O.A. Ocna Mureș 1-0

C.O.A. Ocna Mureș – C.M.A. Blaj 0-5

C.M.A. Blaj – AJF Alba 0-1

Grupa B:

C.O.A. Teiuș – C.M.A. Aiud 1-7

C.M.A. Aiud – C.M.A. Alba 2-0

C.M.A. Alba – C.O.A. Teiuș 1-2

În semifinale, AJF Alba a trecut de arbitri din Teiuş cu scorul de 4 la 1, iar „fluieraşii” din Blaj s-au impus în faţa aiudenilor după lovituri de departajare. Pentru a întocmi clasamentul final, arbitrii din Ocna Mureş şi cei din Alba Iulia au executat penalty-uri, iar ocnamureşenii s-au impus cu 3-1.

În finala mică arbitrii din Aiud au câştigat duelul cu „vecinii” din Teiuş, după un meci extrem de echilibrat, încheiat cu scorul de 4 la 3 în favoarea aiudenilor. Blajul, cu „vicele” AJF Alba, Augustin Damian între buturi a trecut de echipa Asşociaţiei Judeţene de Fotbal Alba cu scorul de 2 la 1. După disputarea tuturor meciurilor, Mirel Hălălai-primarul oraşului Teiuş, alături de Sorin Corpodean-preşedinte AJF Alba şi Lucian Neagu-preşedinte C.O.A. Teiuş au înmânat premiile cuvineite tuturor echipelor şi jucătorilor remarcaţi. Iată distincţiile acordate:

*Locul I – C.M.A. Blaj

*Locul II – A.J.F. Alba

*Locul III – C.M.A. Aiud

*Fair – play: C.O.A. Ocna Mureș

*Lingura de lemn – C.M.A. Alba

*Diplomă participare – C.O.A. Teiuș

*Cel mai tehnic jucător – Damian Adrian (C.M.A. Blaj)

*Cel mai bun portar – Bicheși Adrian (A.J.F. Alba)

*Golgeter – Coltor Mircea (C.M.A. Aiud)

Astfel de competiţii vor mai fi organizate având în vedere că întâlnirea de duminică a fost un foarte bun prilej de socializare, iar pentru arbitri acest lucru este benefic în principal pe terenul de fotbal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea