Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman – vicepreşedinte al CJ Alba şi deputatul Cornel Comşa şi-au donat indemnizaţiile unor familii sărace

Alexandra Mates

Publicat

în

Suntem încă sub zodia Crăciunului – Marea Sărbătoare a Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi în apropierea Anului Nou. Această perioadă deschide mai mult ca oricând sufletele şi inimile românilor în a sări în ajutorarea aproapelui, respectiv a celor mai nevoiaşi dintre noi.

Pe lângă multele gesturi de omenie făcute în această perioadă de către numeroşi oameni de bine, pe care le-am mai consemnat pe site-ul nostru, mai consemnăm şi gesturile onorabile, făcute de doi politicieni din Alba. Este vorba despre Florin Roman – vicepreşedinte al CJ Alba şi de Cornel Comşa – deputat în Colegiul Aiud – Ocna Mureş.

Aceştia au postat pe reţeaua de socializare –  Facebook faptul că şi-au donat fiecare indemnizaţiile unor familii mai sărace, pentru a putea intra şi acestea în Noul An – 2013, cu un dram de bucurie şi mai mare speranţă în viitor.  Iată în continuare mesajele postate de către fiecare în parte:

În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba fac parte din Comisia de Heraldică, cea care aprobă stemele localităţilor din judeţ. Prin lege sunt şi remunerat pentru acest lucru. Astăzi mi-am donat această indemnizaţie pe 6 luni pentru Asociaţia Solidaritatea Socială Alba, în speranţa că  din aceşti bani voi bucura un om mai amărât. Nu uitaţi de spiritul sărbătorilor şi dăruiţi din suflet pentru ca şi alţii să aibă sărbători mai fericite!„, declară vicepreşedintele CJ, Florin Roman.

Tocmai am terminat o zi plină în colegiu. Mi-am împărţit indemnizaţia de deputat din prima lună către mai multe familii sărace din Aiud, Ocna Mureş şi Lunca Mureşului..o să fac gestul acesta şi în lunile ianuarie şi februarie„, a declarat deputatul Cornel Comşa.

Felicitări! Un gest frumos, demn de urmat şi de alţi politicieni şi oameni mai înstăriţi din judeţul nostru.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea