Ziarul Unirea

Florin Roman – vicepreşedinte al CJ Alba şi deputatul Cornel Comşa şi-au donat indemnizaţiile unor familii sărace

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Suntem încă sub zodia Crăciunului – Marea Sărbătoare a Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi în apropierea Anului Nou. Această perioadă deschide mai mult ca oricând sufletele şi inimile românilor în a sări în ajutorarea aproapelui, respectiv a celor mai nevoiaşi dintre noi.

Pe lângă multele gesturi de omenie făcute în această perioadă de către numeroşi oameni de bine, pe care le-am mai consemnat pe site-ul nostru, mai consemnăm şi gesturile onorabile, făcute de doi politicieni din Alba. Este vorba despre Florin Roman – vicepreşedinte al CJ Alba şi de Cornel Comşa – deputat în Colegiul Aiud – Ocna Mureş.

ELIT

Aceştia au postat pe reţeaua de socializare –  Facebook faptul că şi-au donat fiecare indemnizaţiile unor familii mai sărace, pentru a putea intra şi acestea în Noul An – 2013, cu un dram de bucurie şi mai mare speranţă în viitor.  Iată în continuare mesajele postate de către fiecare în parte:

În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba fac parte din Comisia de Heraldică, cea care aprobă stemele localităţilor din judeţ. Prin lege sunt şi remunerat pentru acest lucru. Astăzi mi-am donat această indemnizaţie pe 6 luni pentru Asociaţia Solidaritatea Socială Alba, în speranţa că  din aceşti bani voi bucura un om mai amărât. Nu uitaţi de spiritul sărbătorilor şi dăruiţi din suflet pentru ca şi alţii să aibă sărbători mai fericite!„, declară vicepreşedintele CJ, Florin Roman.

Tocmai am terminat o zi plină în colegiu. Mi-am împărţit indemnizaţia de deputat din prima lună către mai multe familii sărace din Aiud, Ocna Mureş şi Lunca Mureşului..o să fac gestul acesta şi în lunile ianuarie şi februarie„, a declarat deputatul Cornel Comşa.

Felicitări! Un gest frumos, demn de urmat şi de alţi politicieni şi oameni mai înstăriţi din judeţul nostru.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei nucleare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

12 Comentarii

Aurelian 30 decembrie 2012 at 18:28

Tocmai, mi s-a scurs „o lacrima”, la aceasta „telenovela” de mahala! Dupa ce Piticul Atomic a furat cu „sacul”, acum lasa sa i se scurga niste maruntis printre degete!

Ovidiu 30 decembrie 2012 at 18:46

Felicitari domnilor. Un gest de apreciat. Ar trebui sa va urmeze exemplul si toti politicienii.

cianura 30 decembrie 2012 at 20:03

mai bine donau spaga de la Rosia montanaGold Corporation. Era ceva…Asa au donat maruntis…

robert 30 decembrie 2012 at 18:47

Ha, ha, ha! Cata lipsa de bun simt, dar si de educatie crestina. Daca vreti sa donati cum se cuvine faceti-o fara stirea nimanui! Asa tocmai ne-ati dovedit din nou ce neamuri proste puteti fi! Doar nu e sa creada lumea ca brusc a inceput sa va pese de cei saraci, nu? Sigur ca nu. Stim ca sunteti tot taranoii aia de pana acuma, doar ceva mai tupeisti, daca era posibil. Penibililor!

CETATEAN DIN ALBA. 30 decembrie 2012 at 21:04

Asta de la pp-zero-tv , Comsa care a intrat pe usa din spate in parlament frustindu-l amarnic pe Sorin Vasile de la Cugir , iar acum se face ca da bani saracilor , poate ii convinge si pe Marincas si Bibolar , ce-i doi militieni sa-si doneze si ei indemnizatiile de consilieri figuranti , pe cind ???

gigel 31 decembrie 2012 at 15:58

Sigur cand bogatasii de la pnl vor face la fel.

Stoia Mihnea 30 decembrie 2012 at 22:39

Esti penibil Florine altii donea sa mult Mai mult dar nu se lauda la presa. Ceea ce primesti ca membru in diferite consilii de administrative donezi? Ai dat mana cu dracu si acum faci ca si ei. Mi e greata!!!!!!

Alex Danila 30 decembrie 2012 at 23:07

Da, e un gest frumos, intr-adevar! Dar oare ar mai fi donat acesti bani daca nu se mai lauda pe Facebook,ca sa afle presa? Eu cred ca nu.Totul e facut doar ca sa dea bine. Si asta e valabil pentru politicienii de la ORICE partid care nu daruiesc ceva sarmanilor numai cand se afla si o camera de filmat prin preajma. Tocmai ca acesti oameni sa isi dea seama ca gestul frumos se poate face si fara mass-media,acest articol nu ar fi trebuit sa apara!

nyco 30 decembrie 2012 at 23:44

Pai domnule daca esti vicepresedinte ,cand mai ai timp si de Heraldica,sau aceasta e practica,retribuit din zece locuri ,ca Napoleon care se zice,facea sapte lucruri deodata,…..

Oare Berciu,Atanasiu,Potor,Peres,Negrut,Darzu....au facut la fel ? 31 decembrie 2012 at 11:23

In afara de Comsa si Roman, ceilalti farisei nu cred ca au facut astfel de gest caci isi ling ranile dupa infrangerile cu votarile.Da de Dobra ori Jidveian oare cu ce se pot lauda?Fiecare parlamentar a primit cate 47 milioane in avans pentru sarbatori si revelion de la guvernul Ponta,dar doar unul de la PP DD din Spania a spus acest lucru la OTV,restul tac ca ala-n tufa !

calin 31 decembrie 2012 at 14:48

sunteti penibili ! locuri de munca nu sunteti in sunteti in stare sa produceti? ,,dobitocilor!!!

dan 4 ianuarie 2013 at 16:30

Pentru Florin Roman am toata stima. Este un bun crestin si a demonstrat-o de multe ori. Asta de la OTV nu a donat nimic. Face astfel de afirmatii pt CA ASA S-AU INVATAT LA OTV. Vorbe fara acoperire.

Comentariile sunt oprite