Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman, PNL Alba: „Regret plecarea domnului Pleșa, dar cred că avea decizia luată cu mult timp inainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, PNL Alba: „Regret plecarea domnului Pleșa, dar cred că avea decizia luată cu mult timp inainte”

Deputatul PNL Florin Roman a susțin vineri, 14 februarie, la Alba Iulia, o conferință de presă în care a abordat și principalul subiect de interes al zilei, demisia lui Gabriel Pleșa din funcțiile de viceprimar și consilier local și anunțul candidaturii la primărie alături de USR Alba.

„Regret plecarea domnului Pleșa, cred că s-a grăbit pentru că aveam un sondaj în derulare și dacă iti dorestri sa condidezi din partea PNL Alba, cea mai puternică organizație PNL din țară, trebuie sa te supui anumitor regului. Sondajul de opiunie, o activitate politică timp de 4 ani, noi avem un instrument masurabil care se cheama fișa militantului, unde consemnăm fiecare acțiune în calitatea de membru de partid. A 3-a chestiune e ceea ce lasi in urma, adică trebuie să confirmi increderea colegilor când esti trimis într-o funcție publică.

„Cred ca avea această decizie luată cu mult timp inainte, pentru că altfel ar fi așteptat. Am văzut o exprimare de genul, nu sunt dorit, însă de unde se știe pentru că noi nu am stabilit candidatul”, a declarat Florin Roman, liderul deputaților PNL .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea