Florin Roman, PNL Alba: PSDragnea îi dă onorul lui Cioabă și spune „NU” învățării istoriei Marii Uniri

Paul Voicu - Primar 2020
PSDragnea, plus partenerii tradiționali ALDE și UDMR, au respins la votul final proiectul de lege al PNL prin care propuneam introducerea disciplinei facultative “Istoria Marii Uniri”, începând cu anul Centenarului.
 
În Franța, în perioada sărbătorii Centenarului, sute de mii de elevi au fost sprijiniți de stat să învețe istoria la locul marilor evenimente. La noi, PSDragnea și deputatul Ioan Darzu promovează “valori” fabricate, “regi” închipuiți ca regele Cioabă, adus la Alba Iulia pentru a i se da onorul de Regimentul de gardă al Jandarmeriei Române.
 
PSD-ul lui Ioan Darzu îi dă onorul lui Cioabă, arestat și cercetat pentru o evaziune de 5 milioane de euro, în schimb spune ”NU” învățării “Istoriei Marii Uniri”, ca materie opțională pentru elevi.
 
Deși la Alba Iulia vorbeau de patriotism, reprezentanții PSD sunt cei care au votat în Parlament împotriva proiectului PNL și se pregătesc să respingă și alte proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri: arborarea steagului românesc pe principalele artere, muzeul Centenarului sau al rezistenței anticomuniste!
 
Tot PSD pregătește respingerea amendamentului pe care l-am depus la Codul administrativ prin care solicit recunoașterea oficială a Albei Iulia ca și capitală istorică, cu rol onorific.
 
Mai sunteți mândri că sunteți români când, în fața Catedralei încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, puneți politic regimentul de gardă sa dea onorul unui rege închipuit? Jos mâna de pe Armată și Jandarmerie!
 
 Deputat PNL Florin ROMAN

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

4 Comentarii

luteranul tradator 30 mai 2018 at 16:07

Nu trece o singura zi fara sa te faci de ras bai prostovane…

Newbie 30 mai 2018 at 18:52

Piticul atomic … ajuns sef la PNL. Daca asa stiu sa faca politica …

radu 31 mai 2018 at 9:21

de ce nu faci tu ceva bai deputatule de scandal ce esti.Stii numai sa bagi batu in roate la altii.Bravo domnule prefect ati facut ceva ce nu a mai fost la Alba.Toate religiile in acelasi loc de centenar.BRAVOOOOOOO!

Costelis 1 iunie 2018 at 7:36

Florine….mâine poimâine vor fi majoritari romii. …unii isi pregătesc de pe acum bazinul electoral! !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...