Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, Liderul Grupului PNL din Camera Deputaților: PSD scoate prin lege produsele românești de pe rafturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD mai dă o lovitură producătorilor români! Parlamentarii majorității nelegitime coagulate în jurul PSD nu se dezic de practicile rușinoase prin care i-au ruinat pe români de-a lungul timpului, astfel că marți, la votul final din Camera Deputaților, au votat și adoptat o propunere legislativă prin care lovesc din plin în interesele românilor.

Și mai rușinos este faptul că pentru a masca ce vor să facă au modificat substanțial un proiect al unui coleg liberal al cărui scop era să protejeze în mod real producătorii locali de alimente.

Concret, aceste modificări impuse de PSD nu fac altceva decât să anuleze reglementările care până acum obligau marile lanțuri de magazine să vândă produse 100% românești în spații special amenajate, fapt care făcea să fie mult mai ușor semnalată originea lor națională. La fel, au anulat obligația ca un procent de 51% din produse precum legume, fructe, ouă, carne, miere de albine, produse lactate și de panificație să provină din România.

De acum înainte, din cauza PSD, românii vor găsi din ce în ce mai greu produsele românești preferate pe rafturile magazinelor, având în vedere că opțiunea de a păstra și promova produsele românești le va aparține exclusiv comercianților. Tot din cauza PSD sunt afectate afacerile producătorilor români, care riscă astfel să-și închidă porțile și să intre în faliment!

Minciuna PSD are, iată, picioare scurte, pentru că deși în discursul public se erijează în apărătorul agriculturii românești și al micilor producători români, pe la spate de fapt iau măsuri prin care lovesc în mod direct în interesele acestora, riscând să afecteze ireversibil comerțul tradițional românesc!

Parafrazând un slogan PSD de campanie, România chiar merită mai mult!

Florin Roman
Liderul Grupului PNL din Camera Deputaților


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea