Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Industria de apărare de la Cugir repornită de guvernarea liberală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fabrica de Arme de la Cugir, cea mai galonată de acest tip din România, va juca un rol important în perioada următoare, în industria de apărare.

Pornirea economiei, după criza sanitară, este principala preocupare a guvernului liberal. Zilele acestea, miniștri Economiei și ai Apărării, Virgil Popescu și Nicolae Ciucă, împreună cu reprezentanții Romarm, au avut o primă discuție despre un parteneriat în care Ministerul Economiei să asigure retehnologizarea Fabricii de Arme, iar Ministerul Apărării să asigure contractarea noii producții.

Și aici nu ne referim doar la muniție, ci și la armament. Planul este unul ambițios, iar pentru fabrica cu tradiție din Cugir ar însemna relansarea unei activități, care a făcut celebru acest oraș pe harta industriei de apărare. Mizăm și pe sprijinul colegului nostru, Cristi Simu, secretar de stat la MEC pentru industria de apărare, dar și pe colaborarea buna între miniștrii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă.

Repornirea industriei de apărare la Cugir, gândită de guvernul liberal ar însemna o adevărată gură de oxigen pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea economică a orașului și chiar a județului, deoarece nu este gândită o simpla repornire a industriei, ci este elaborat un plan serios, care în defintiv, pentru Cugir înseamnă mai multe locuri de munca și o retehnologizare mult așteptată.

Ca parlamentar de Alba voi susține cauza acestui parteneriat la nivelul guvernului, pentru că îi cunosc bine pe meseriașii de la Cugir și mai știu, că sunt cei mai buni în acest domeniu. Doamne ajută, să fie într-un ceas bun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea