Florin Roman, liderul deputaților PNL: Industria de apărare de la Cugir repornită de guvernarea liberală

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Fabrica de Arme de la Cugir, cea mai galonată de acest tip din România, va juca un rol important în perioada următoare, în industria de apărare.

Pornirea economiei, după criza sanitară, este principala preocupare a guvernului liberal. Zilele acestea, miniștri Economiei și ai Apărării, Virgil Popescu și Nicolae Ciucă, împreună cu reprezentanții Romarm, au avut o primă discuție despre un parteneriat în care Ministerul Economiei să asigure retehnologizarea Fabricii de Arme, iar Ministerul Apărării să asigure contractarea noii producții.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Și aici nu ne referim doar la muniție, ci și la armament. Planul este unul ambițios, iar pentru fabrica cu tradiție din Cugir ar însemna relansarea unei activități, care a făcut celebru acest oraș pe harta industriei de apărare. Mizăm și pe sprijinul colegului nostru, Cristi Simu, secretar de stat la MEC pentru industria de apărare, dar și pe colaborarea buna între miniștrii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Repornirea industriei de apărare la Cugir, gândită de guvernul liberal ar însemna o adevărată gură de oxigen pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea economică a orașului și chiar a județului, deoarece nu este gândită o simpla repornire a industriei, ci este elaborat un plan serios, care în defintiv, pentru Cugir înseamnă mai multe locuri de munca și o retehnologizare mult așteptată.

Ca parlamentar de Alba voi susține cauza acestui parteneriat la nivelul guvernului, pentru că îi cunosc bine pe meseriașii de la Cugir și mai știu, că sunt cei mai buni în acest domeniu. Doamne ajută, să fie într-un ceas bun!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei