Florin Roman, liderul deputaților PNL: A câștigat România, a pierdut PSD

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

La solicitarea președintelui Klaus Iohannis și a PNL, comisiile parlamentare au dat rapoarte și avize negative, la propunerea UDMR de oficializare a obligativității folosirii limbii maghiare în Ardeal și de arborare a drapelului Ungariei și a steagului așa-zisului Ținut Secuiesc.

Astăzi, la solicitarea deputatilor PNL în Camera Deputaților, acest proiect anti-românesc susținut de UDMR cu sprijinul PSD, a fost respins.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

A fost posibil acest lucru în urma intervenției ferme a președintelui Klaus Iohannis, care a determinat Parlamentul, ca și săptămâna trecută, să acorde un vot de respingere unui alt proiect anti-romanesc, cel al așa-zisului Ținut Secuiesc, promovat de UDMR cu sprijinul PSD.

PNL a respins și va respinge și pe viitor orice proiect de lege care vizează enclavizarea sau federalizarea României, orice proiect care vizează încălcarea prevederilor constituționale ce reglementează unitatea și suveranitatea statului roman. Pământul romanesc nu poate fi subiect de troc politic între PSD și UDMR!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419