Florin Roman, despre un deputat USR:”Aveti o teorie bolșevică… Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR. Discursurile lui Troțki sunt la indigo”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Florin Roman, despre un deputat USR:”Aveti o teorie bolșevică… Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR. Discursurile lui Troțki sunt la indigo”

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a adresat marți, în plenul reunit al Parlamentului, mai multe calificative deputatului USR Claudiu Năsui, acuzăndu-l de bolșevism și trotskyism.

Scandalul a apărut după ce USR-istul l-a acuzat pe liberal că vrea să dea prin lege privilegii unor salariați care iau deja peste 10.000 de euro pe lună.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Cei care controleaza trebuie să aibă salarii mari dacă nu vrem corupție. Sau vreți (corupție)? Aveti o teorie bolsevica, imi pare rau sa va spun, aveti o teorie socialista, stangista. Faceti asta doar din disperare pentru ca la ultimele alegeri procentul dvs e la limita pentru intrarea in Parlament ca alianta. Dle Nasui, lasati populismul deoparte. Nu mai faceit ipocrizie si populism de doi bani. Imi pare rau ca am crezut ca aveti caracter, dar nu aveti, dle Nasui (…) Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR. Discursurile lui Troțki sunt la indigo. Tovarasul Nasui nun intelege si crede ca sunt privilegii. Am crezut ca sunteti un om pregatit. Sunteti praf si pulbere”, a declarat Florin Roman, în plenul reunit.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

Florinov Atomovici Romanovovici 13 octombrie 2020 at 18:09

Stie ma domnu Atomicovici cum e cu discursurile lui Lyova, doar in 1917 cum umblau ei doi prin Petrograd sa ia cu asalt palatu de iarna, mai ca statea sa se si urce pe locomtiva sa tina el un discurs numa ca nu l-o pre lasat ulyanov. Noroc ca ajuns acuma mare om la bucale si poate de acolo sa cuvante

You have to play a sucker to catch a sucker.

ion 14 octombrie 2020 at 20:52

La asemenea persoane,parlamentari poti sa le dai salar cat vor ei ,ca tot sunt corupti,ex. doctorita de la Iasi ,salar de 35000 lei pe luna ,si tot a luat comisioane la contractele cu materiale sanitare.
Cu astfel de persoane trebuie sa avem legi dure,la prima abatere,afara din sistemul bugetar,sa mearga in privat ,la cules de sparanghel,sa simta cum se castiga banii,deci ,domnule Roman,nu salarii nesimtite,,legi ferme pe care voi parlamentarii trebuie sa le dati,nu sa va protejati complicii.La privat se castiga 1350 lei pe luna,fara bonuri de masa,vaucere,vile de protocol,,,,si alte facilitati pentru bugetari,parlamentari,,,.

Comentariile sunt oprite