Florin Roman, deputat PNL: Solicit retragerea Vioricăi Dăncilă din campania prezidențială

Viorica Dancilă va rămâne în istoria României, ca premierul care aduce moartea. Viorica Dancilă va rămâne în istoria României ca premierul care a dat mai multe drepturi infractorilor violenți decât victimelor.
Viorica Dăncilă este premierul care a fraternizat cu criminalii, violatorii și tâlharii eliberați din pușcării și care ne ucid copiii și ne violează copilele! Sunteți mânjită pe mâini cu sângele acestor copii, pentru ca în calitate de premier și președinte al PSD ați refuzat să înăspriți legile împotriva infractorilor și să abrogați recursul compensatoriu. Pozați într-o femeie care apără interesele femeilor, dar nu faceți nimic să nu mai fie violate pe stradă.
Pozați în mamă dar nu faceți nimic împotriva celor care ne violează copiii! Câte crime, violuri și tâlhării trebuie să se mai producă pentru ca dumneavoastră să interveniți legislativ? Mai dormiți liniștită noaptea? Nu vă este frică de Dumnezeu? După tragedia de la Caracal vorbeați de “înăsprirea pedepselor”, vorbeați despre “detenție pe viață” pentru criminali. Ca veți da ordonanțe de urgență “ în prima ședință de guvern”! Nimic din toate astea nu s-au întâmplat. Pentru că mințiți cum respirați! Ați împiedicat prin parlamentarii PSD abrogarea recursului compensatoriu, ați modificat codul penal pentru a da mai multe drepturi infractorilor, refuzați să opriți exodul celor 20.000 de deținuți eliberați din pușcării, care zburdă în libertate pe străzile țării și ne atacă copiii.
Refuzați să adoptați proiectele de lege ale PNL, fie că vorbim de abrogarea recursului compensatoriu, de brățările electronice, de creștere a fracțiilor pentru infractori periculoși. Vă solicit imperativ să cereți parlamentarilor PSD să voteze proiectul de lege pe care l-am depus în parlament, încă din luna august, prin care introduc detenția pe viața pentru criminali. În guvernarea dumneavoastră, România a ajuns raiul infractorilor! Ne mor copiii pe străzi, uciși cu sânge rece.
Nimeni nu mai este în siguranță! Ați pierdut războiul cu criminalii, violatorii și tâlharii, deși aveați toate pârghiile să faceți ceva. Nu ați mișcat un deget! Practic, ați aruncat simpli cetățeni în ghearele infractorilor periculoși. Din aceste motive, vă solicit doamna Dăncilă să vă retrageți din cursa prezidențială! Sunteți, vă repet, premierul care aduce moartea!

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 23 septembrie 2019 at 15:10

Sunt perfect de acord cu dumneata,domnule Roman.Si eu solicit retragerea Vioricai Dancila din cursa ptr.alegerile prezidentiale.Dar mai am o solicitare in plus:solicit si retragerea lui Klaus Johanis de la prezidentiale din 2 motive.
1 Nu a reprezentat niciodata interesele niciunui român renuntând la datoria germaniei de dupa razboi-dar ptr.asta a si fost uns presedinte.
2 Nu mai vreau ca tara in care traiesc,România,sa mai fie colonie a germaniei.Ales clar?
SPER,SPER sa nu-mi blocati comentariul.

Anne Ban 23 septembrie 2019 at 20:00

Total de acord cu retragerea lui Klaus de la candidatură!
N a făcut nimic bun, necesar, cerut de prerogativele funcției…dar nimic,.dimpotrivă s blocat Guvernul Romaniei. Ori, noi, spre deosebire de el, chiar suntem români!
Ce s făcut ca sa nu l votam: ne s dezbinat, ne a rănit, ne a insultat, ne a jignit, Ori de cate ori s vorbit în tara sau in afară. Este arogant, cheltuitor-risipitor.. are numai defecte și este și penal.

adrian negrea 23 septembrie 2019 at 20:53

D-le Roman,aveti dreptate in unele privinte legate de D-na Dancila,dar nu vedeti adevarul despre Iohannis care tot timpul este impotriva Romanilor cu ura si dispret .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...