Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: Solicit retragerea Vioricăi Dăncilă din campania prezidențială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Viorica Dancilă va rămâne în istoria României, ca premierul care aduce moartea. Viorica Dancilă va rămâne în istoria României ca premierul care a dat mai multe drepturi infractorilor violenți decât victimelor.
Viorica Dăncilă este premierul care a fraternizat cu criminalii, violatorii și tâlharii eliberați din pușcării și care ne ucid copiii și ne violează copilele! Sunteți mânjită pe mâini cu sângele acestor copii, pentru ca în calitate de premier și președinte al PSD ați refuzat să înăspriți legile împotriva infractorilor și să abrogați recursul compensatoriu. Pozați într-o femeie care apără interesele femeilor, dar nu faceți nimic să nu mai fie violate pe stradă.
Pozați în mamă dar nu faceți nimic împotriva celor care ne violează copiii! Câte crime, violuri și tâlhării trebuie să se mai producă pentru ca dumneavoastră să interveniți legislativ? Mai dormiți liniștită noaptea? Nu vă este frică de Dumnezeu? După tragedia de la Caracal vorbeați de “înăsprirea pedepselor”, vorbeați despre “detenție pe viață” pentru criminali. Ca veți da ordonanțe de urgență “ în prima ședință de guvern”! Nimic din toate astea nu s-au întâmplat. Pentru că mințiți cum respirați! Ați împiedicat prin parlamentarii PSD abrogarea recursului compensatoriu, ați modificat codul penal pentru a da mai multe drepturi infractorilor, refuzați să opriți exodul celor 20.000 de deținuți eliberați din pușcării, care zburdă în libertate pe străzile țării și ne atacă copiii.
Refuzați să adoptați proiectele de lege ale PNL, fie că vorbim de abrogarea recursului compensatoriu, de brățările electronice, de creștere a fracțiilor pentru infractori periculoși. Vă solicit imperativ să cereți parlamentarilor PSD să voteze proiectul de lege pe care l-am depus în parlament, încă din luna august, prin care introduc detenția pe viața pentru criminali. În guvernarea dumneavoastră, România a ajuns raiul infractorilor! Ne mor copiii pe străzi, uciși cu sânge rece.
Nimeni nu mai este în siguranță! Ați pierdut războiul cu criminalii, violatorii și tâlharii, deși aveați toate pârghiile să faceți ceva. Nu ați mișcat un deget! Practic, ați aruncat simpli cetățeni în ghearele infractorilor periculoși. Din aceste motive, vă solicit doamna Dăncilă să vă retrageți din cursa prezidențială! Sunteți, vă repet, premierul care aduce moartea!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea