Florin Roman, deputat PNL: PSD stabilește la partid cine trebuie arestat și cine nu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Florin Roman, deputat PNL: PSD stabilește la partid cine trebuie arestat și cine nu

Vă mai amintiți stenogramele PSD din 2004, când în guvernarea lui Adrian Năstase, sinistrul ministru al Justiției, Rodica Stănoiu cerea partidului încuviințarea pentru cine trebuie arestat și cine nu?

Vă mai amintiți de lista neagră ce cuprindea lideri ai opoziției și ziariști? Tot de la o stenogramă de la întâlnirea conducerii cu deputații PSD, aflăm că miza acestei moțiuni o reprezintă pentru pesediști controlul asupra dosarelor și a procurorilor de la Secția Specială de investigare a magistraților. Asaltul PSD asupra justiției continuă în mod brutal, pentru ca pesediștii fug ca dracul de tămâie de o justiție independentă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

A spus-o chiar premierul Viorica Dăncilă, că miza moțiunii este libertatea pentru pesediști și protectia lor în fața unor dosare instrumentate de procurori. Ceea ce se întâmplă este fără precedent într-un stat membru al Uniunii Europene.

Declarațiile doamnei Dăncilă intră în sfera penalului și ne arată disperarea din tabăra PSD. Este exact același discurs folosit de Liviu Dragnea, care spunea pesediștilor că dacă el merge la pușcărie îl vor urma și alții.

Moțiunea de cenzură va trece, în pofida acestor presiuni inimaginabile, care demonstrează nesiguranța pentru pesediști și groaza pentru cei cu probleme penale. Numai că nu vor scăpa de ce le e frică!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 10 octombrie 2019 at 13:05

F.f.activ.

Comentariile sunt oprite