Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Ca urmare a lobby-ului facut la CNI de USL Alba, lucrarile la bazinul olimpic continuă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Confirmarea faptului că la Bazinul Olimpic din Alba Iulia lucrările de reabilitare continuă, vine  de la Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, care s-a deplasat astăzi la fața locului.

Liberalul susține că acest lucru se datorează lobby-ului facut la CNI de USL Alba, confirmând și afirmațiile din urmă cu câteva zile ale consilierului local PSD Horatiu Clepan, care anunța faptul că Ministrul Marilor Proiecte, social-democratul Liviu Dragnea, a promis finanțare pentru finalizarea lucrărilor la bazinul din Alba Iulia la următoarea rectificare. Conducerea Companiei Naționale de Investiții (CNI) i-a reconfirmat acest lucru vicelui CJ Alba, cu ocazia unei vizite în capitală, la sfârșitul săptămânii trecute.

Declarație integrală Florin Roman:

 “Deși primarul spune ca nu are nevoie de niciun sprijin de la guvernul USL, ca urmare a lobby-ului făcut la CNI de USL Alba, lucrarile la bazinul olimpic continuă. Nu numai ca lucrările nu au fost blocate, dar se lucrează. Ceea ce a spus Horațiu Clepan în conferinta de presă este corect, adică exista promisiunea ministrului Dragnea ca la rectificare, programul „bazine de inot”, printre care și cel din Alba Iulia, să fie finanțat. În acest an, rectificarile bugetare se vor face trimestrial. Informația mi-a fost confirmata de conducerea CNI. La bazinul olimpic se lucrează acum la pavarea bazinului, la centrală si tubulatură” (FOTO).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli

Unirea Ziarul

Publicat

în

Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli      În contextul în care opoziția strigă mai tare decât oricine, având senzația că dreptatea aparține celui care o măsoară în decibeli, liniștea dezbaterii despre comasare ar trebui să provină din forța argumentelor. Dacă suntem sinceri cu noi și înțelegem realitatea socială pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea