Florin Roman a depus un amendament prin care cere, ca cei ce nu respectă izolarea sau carantina, să nu mai beneficieze de șomajul tehnic

Florin Roman a depus un amendament prin care cere, ca cei ce nu respectă izolarea sau carantina, să nu mai beneficieze de șomajul tehnic

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, într-o postare pe o pagină de socializare că a depus un amendament în Parlament, privid șomajul tehnic, în raport cu măsurile dispuse de autorități pentru a preveni răspândirea COVID-19.

„Am depus un amendament in Parlamentul României, prin care propun ca beneficiarii indemnizației de 75% din salariul de baza, pe perioada stării de urgență sa piardă acest drept în situația de încălcare a dispozițiilor legale privind carantina sau starea de izolare la domiciliu.

ELIT

Măsururile de protecție ale salariaților disponibilizați trebuie însoțite obligatoriu de responsabilitate din partea acestuia, în special în ceea ce privește respectarea condițiilor de carantină sau izolare la domiciliu, dacă acestea sunt dispuse în cazul lor.

Încetarea dreptului la indemnizație intervine în momentul încălcării acestor reguli și se stabilește de autoritățile competente în verificarea lor. OUG privind alocarea indemnizației de 75% a fost publicată in Monitorul Oficial și intra în dezbaterea parlamentului”, se arată în postarea lui Florin Roman.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...