Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Florin Piersic vine la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marele actor român, Florin Piersic, va fi prezent pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în data de 11 Florin Piersic01februarie, de la ora 19.00, unde va juca, alături de Medeea Marinescu, comedia românească, ”Străini în noapte”.

Va place Piersic? Dar Radu Beligan? Atunci obligatoriu trebui sa vedeți piesa „Străini in Noapte’, un spectacol ce se clasează si in prezent pe primele poziții in topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărata opera de arta regizata de marele maestru Radu Beligan.

Protagoniștii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, si Medeea Marinescu – o actrița extrem de valoroasa pentru generația sa, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului ‘Margelatu’.

In piesa Străini in noapte, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un bărbat in floarea vârstei care după o noapte petrecuta intra-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tânără. Ea știe cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l însoțească in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viată. Dar pana la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite sa ne dezvăluie cine sunt cele doua personaje cu adevărat.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului si chiar el mărturisea ca simte ca întinerește atunci când joaca pe scena. Piesa i se potrivește, este o comedie romantica cu răsturnări de situație, minciuna, seducție si o lecție despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viată, iar Julietta este femeia care vrea sa obțină ce își propune, sa-si recapete o parte din viată pe care a pierdut-o in tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru ca fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care aștepți cu sufletul la gura sa vezi ce urmează, ce vor zice si cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisești când ești in sala.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, de luni până vineri, între orele 8.00 și 19.00, respectiv sâmbăta, între orele 8.00 și 14.00. Preț, 50 de lei.

Telefon, Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia: 0258/815842;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea